Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytka82 n

Dziwny bol pod skora glowy...?

Polecane posty

Gość edytka82 n

Martwie sie bo od kilku miesiecy szczegolnie po umyciu wlosow odczuwam bardziej przy dotykaniu czy w trakcie mycia wlosow dziwny bol po prawej stronie pod wlosami tak z 8 cm nad uchem. Po drugie stronie jak nacisne palcami nie odczuwam tego. Czytalamw googlach wpisujac guz mozgu ale nie mam takich objawow na szczescie, martwie sie, co to moze byc? Do lekarza pojde na pewno ale moze to tylko jakies nerwobole?A nie cierpie na bole glowy, biore tabletki antykoncepcyjne 10 lat , i tylko mnie boli troche malo w z 2 dni w trakcie okresu.

Gość sddsfdf
mnie też czasem boli skóra głowy ale z tej prostej przyczyny ze jak np. chodzi sie w tej samej fryzurze cały czas i potem podczas mycia zmienia sie ułozenie włosów to mogą boleć. Nawet jak chodziłam w koku cały dzien a potem rozpuscilam włosy to tez byl niesamowity bół skóry głowy i nie mam zadnego "guza mózu".

Gość edytka82 n
Tylko, ze jak nie chodze w ciagle tej samej fryzurze, nie mam kucyka nad prawym uchem tak gdzie jak dotykam odczuwam dziwny bol. Prawie zawsze mam wlosy rozpuszczone.

Gość Irulana098765
polpasiec? masz wysypke?

Gość edytka82 n
nie ma polpascca.Jak dotykam w to miejsce nawet jak wlosy juz suche to pod skora taki bol i szczypie jakby.

Gość edytka82 n
up..