Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Głodomorka

Nutramigen

Polecane posty

Gość Mama Głodomorka

Mam pytanie.Moje dziecko jest alergikiem,pije nutramigen od 4 tygodnia zycia,za tydzien skonczy 3 miesiace.Mamy taki problem,ze Synek ciągle jest głodny i w sumie cały dzien kreci sie wokól jedzenia.Chce jesc co godzine czy 1,5.Najdłuzsza przerwa to 2 godziny z hakiem.Musze go przetrzymywac,bujac,wozic w wozku,zabawiac ale to nic nie pomaga.Jak jest głodny wpada w panike,składa usta w dziubek,trzesie sie cały ,macha raczkami i krzyczy,baaardzo głosno !!!Czasem mleko musze robic z predkoscia swiatła.Wypija od 90 do 120 i nie chce wiecej :/ Czasem jak jestesmy dluzej na dworzu czy na zakupach spi i jest tak ze nie je 3-4 godziny i mimo to jak wstanie i tak wypija te 120 nie wiecej.Myślęczy nie wprowadzic mu kaszki ryzowej lub kukurydzianej kiedy skonczy 3 miesiace,bo urodził sie 2 tygodnie po terminie czyli mamy troche do przodu.Meczy mnie to strasznie,bo jest spokojnym dzieckiem,potrafi sie sam soba zajac,bawimy sie,smiejemy a kiedy zaczyna byc głodny to jakis koszmar.Zachowuje sie tak,ze wszystkiego mi sie odechciewa po takim koncercie.Odrazu napisze ze ssie smoka ale w tym przypadku on nie pomaga,ani noszenie ani nic innego dopoki nie poczuje mleka.Mąż ma bardzo szybka przemiane materii wiec moze On też ma taką ?? bo z tego co pamietam nawet kiedy byl na zwyklym mleku bylo tak samo.Tylko wtedy był malutki i myslalam,ze to chwilowe i z kazdym miesiacem bedzie lepiej.No i sie mylilam.Moze miał ktos podobny problem ???

Gość Mama Głodomorka
Podbijam temat.