Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AdaaNieeWypadaa

Co się dzieje z tym śluzem ? ..

Polecane posty

Gość AdaaNieeWypadaa

Dziewczyny mam pewien problem, ostatnio mój śluz zrobił się trochę dziwny, i nie za bardzo wiem, co o tym myśleć i czy powinnam się martwić.. Wcześniej nigdy taki nie był.. Jakieś 2 tygodnie temu był bardzo rzadki, lekko żółtawy, o normalnym zapachu.. Teraz zrobił się taki jakby zlepiony, jednorazowo było go bardzo dużo, taka jakby kupka się z niego zrobiła.. Teraz występuje w takich gęściejszych kawałkach.. Nie ciągnie się i nie jest rzadki.. Ta taka jakby ''kupka'' zrobiła mi się też miesiąc temu kilka godzin przed @..

Gość AdaaNieeWypadaa
Zdarzyło się wam coś takiego ? Może to jakaś infekcja czy coś ?

Gość a rozrozniasz sluz plodny i
i nieplodny? Pierwszy jest przezroczysty i ciagliwy jak kurze bialko, drugi nieprzezroczysty, gesty. Nie powinny miec nieprzyjemnych zapachow. Nie zawsze pojawia sie nieplodny. Ich konsystencja moze sie zmieniac pod wplywem lekow, wraz z wiekiem itp. Jesli srom nie jest zaczerwieniony, nie swedzi, nie ma nieprzyjemnego zapachu nie masz sie czym martwic. Podejrzane sa krwawienia (oprocz miesiaczki). Ale i tak kazda z nas (nawet gdy nie mamy zadnych niepokojacych objawow) powinna raz do roku wykonac badanie cytologiczne. Kiedy bylas ostatnio u ginekologa? ;)

Gość AdaaNieeWypadaa
pol roku temu, badania mialam robione i wszystko bylo ok.. co do dni plodnych i nie plodnych.. stosuje tabletki, wiec zawsze sluz mialam caly czas taki sam..

Gość AdaaNieeWypadaa
?

Gość a rozrozniasz sluz plodny i
spokojnie, pewnie wszystko z Toba w porzadku. A te biale grudy to sluz nieplodny, tyle ze w wiekszej ilosci. Jesli nic nie swedzi, nie piecze, a badasz sie regularnie, to watpie zebys miala sie o cos martwic. Ja czasem profilaktycznie biore Lacibios Femine (probiotyk doustny). Pojawia sie sluz ciagliwy, a wszelkie takie podejrzane objawy znikaja. Zwlaszcza po krwawieniu (a kiedy bralam piguly, to w czasie 7 dni przerwy), przy otarciach po seksie itp. Rzecz jasna ten srodek nie leczy, ale przywraca rownowage flory bakteryjnej. Moj ginekolog mi ten srodek kiedys polecil. Cale opakowanie to 10 fiolek. Przewaznie jedno wystarcza na dwa zastosowania. Chyba, ze bedziesz go brala po wyleczeniu grzybicy, to wiadomo, ze trzeba od razu wziac cale.