Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misio08693

rozszyfrowac kolezanke

Polecane posty

znamy sie od ponad roku, cos tam na początku było miedzy nami ale nie wypaliło, teraz znów miedzy nami zaiskrzyło tylko ze wygląda to tak jakby ona bała sie związku zemną, bo np przez smsy nie mamy przed sobą żadnych tajemnic, fantazjujemy jak by to było gdyby byliśmy razem, robi mi nadzieje ze w przyszłości prawdopodobnie będziemy parą itp. ale gdy podchodzę do tego poważnie ona broni sie przed tym rekami i nogami, wmawia mi, że nic mi nie obiecuje, że nie wie co o tym myśleć itd.. W grupie znajomych zachowuje sie względem mnie bardzo pozytywnie, lecz gdy ma dojść do spotkania w 4 oczy to szuka wymówki a jeśli już do niego dojdzie to atmosfera miedzy nami robi sie bardzo sztywna tak jak byśmy sie znali dopiero od wczoraj. Wiem od znajomych, że nie jestem dla niej obojętny, że traktuje mnie bardziej jako kandydata do związku niż przyjaciela. Dziwne też jest okazywanie u niej zazdrości o inne koleżanki, na początku pisze mi tak jak by była o to zła, a później życzy mi z nią szczęścia itp. Wygląda to tak jak by sie bała, że mnie straci. Nie wiem może robię coś źle? Może ona liczy na jakiś mój ruch? Nie mam pojęcia jak rozumieć jej zachowanie dlatego proszę Was o pomoc ;)

Gość swiat jest coraz gorszy
prawdopodobnie boi sie angazowac lub chce zebys bardziej sie postaral zazdrosna jest z tego co piszesz . Moze w takim razie nie zajmuj sie jej kolezankami tylko nia

Gość kora82
A nie jesteś czeme typem payboya co mial 10 babek. Moze ona sie boi ze po prostu bedzie dla Ciebie kolejnym skolei nr na iscie odchaczonym jao ZALICZONA.

Tu nie chodzi o jej koleżanki tylko moje ;) jak pisze z jej koleżankami które również dobrze znam to niema problemu, zazdrość i dogadywanie zaczyna sie dopiero gdy sie dowiaduje ze pisałem z jakąś moja koleżanką a jeszcze gorzej gdy ona jej nie lubi. Niby nie jesteśmy para ale mam wrażenie, że traktuje mnie jak był bym jej. Nie jestem typem playboya który ma laski na jeden wieczór, w życiu miałem 3 związki z czego dwa tak bardziej na poważnie z reszta ona to wie ;)

Gość kora82
No to zaproś ja do siebie. Przygotuj kolacje. Przy winku sie rozluznicie i wydaje mi sie ze wtedy ona i Ty bez obaw pwoedziec o co wam chodzi. W sesnie przy winku bez swiadkow powinna byc bardziej rozluzniona i powiedziec co jej lezy na watrobie. Moze ona sie boi ze przez te smsa masz o niej inne zdanie niz ona w rzeczytwisosci jest. Moze jest malo doswiadczona w tych sprawach a po waszej smsowej korespondecji bedzisz od niej oczekiwlal ze jest wulkanem sexu. A tak naprawde w smsa rozne bajki mozna pisac.