Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfsdgbdfaa

Co zrobić żeby ludzie mi wpłacali kase na konto? Jestem biedna

Polecane posty

Gość No niestety jest
Nie mówiłam żebyś podawała swoje dane tutaj. Tylko tym ludziom którzy ci zechcą pomóc. Na portalu katolickim. 3 osoby włącznie ze mną, oferują Ci pomoc a Ty uciekasz z topiku. Coś to rzeczywiście dziwne. Może to tylko prowo. Na to wygląda, bo gdybyś potrzebowała pomocy to byś wszystko robiła ku temu aby było lepiej. No ale jak uważasz-nic na siłę. Pozdro

Gość No niestety jest
Ale chwileczkę...dlaczego Ty sądzisz że to pracodawca będzie zabiegał o pracownika? Tak nie ma w żadnym kraju.W Chinach pracuje się po 18 godz dziennie,za marne grosze.No trudno,takie jest życie. To pracownik musi zabiegać,przecież pracodawca ma do wyboru 10 ciu na jedno stanowisko,to Tobie zależy nie jemu. Więc to Ty musisz zabiegać o pracę, aktywnie jej szukać a nie tylko dać ogłoszenie i sobie czekać niczym promadonna. Tak nie ma. Tak jak ktoś napisał, nic nie dostaniesz podane na tacy. Ja tam nie wiem kto był na kafe,nie interesuje mnie to,jestem tu od niedawna,widzę tu same pokrecone wpisy,co jeden to głupszy, myślałam że Ty naprawdę szukasz pomocy ale chyba jednak tak nie jest. Ten staż w koncu dostałaś czy nie? Bo już nie wiem,piszesz o swoicj jakichś przeczuciach, a ja piszę o konkretach.Dostałaś albo nie. Nie ma nic do rzeczy czy inne były zadbane czy nie. Każdy moze być zadbany. Mydło wodę chyba masz w domu.Szampon i pilnik do paznokci tez. To z czym kłopot? Mnie też nie stać na kosmetyczkę ani fryzjera,a jestem zadbana. Każda skromnie zyjąca kobieta umie zadbać o siebie,zrobić sobie włosy tak że i bez fryzjera jest ok. Podcinasz na półdługie i gra. Nawet wygląda to lepiej niz po fryzjerze. Wydaje mi się że Ty masz za wielkie wymagania. I brak Ci optymizmu co do samej siebie.

Gość heheh
do autorki topiku , jakos nie chce ni sie wiezyc ze z mopsu dostajesz tylko 34zl . ze swego doswiadczenia wiem ze jak czeka sie na alimety opieka placi wiecej kasy . mi sedzia przyznal 300zl alimentow ale przed decyzja dostawalam z opieki okresowke okolo 500zl mies

Gość heheh
dodac rodzinne , stypendium , dodatek mieszkaniowy , celowke na opal , lub na ciuchy na zime . wcale nie jest tak jak piszesz

Gość uczulona na glupotę
W trakcie trwania sprawy o alimenty można złożyć wniosek do sądu, aby nakazał ojcu dziecka przekazanie Pani określonej sumy pieniędzy z tytułu braku środków do życia. Poza tym- skąd Pani korzysta z komputera? Z Internetu?

Gość heheh
popieram kase ma na kompa i internet a jesc nie ma co ? sprzedac kompa i zjesc :P

Gość heheh
mialo byc ma kase na kompa i internet *

Gość heheh
uczulona na glupotę - zaraz napisze do dostala do panstwa w celu nauki dziecka ;) a burmistrz oplaca jej neta :D wiec ja stac a co tam , myslisz ze tylko pracujace osoby baja kompa i neta ?:D:D

Gość co do mopsu
U mnie na wsi panie z mopsu dawały zasiłki (nie wiem, jak to sie nazywa formalnie) kobiecie wychowujacej dziecko, mieszkającej razem z facetem bez slubu, ktory zarabial fajne pieniadze. Dom prawieze najładniejszy na wsi. kazdy wiedział, jaka jest u nich sytuacja. Takim osobom ta kasa nie powinna sie nalezec. Moja sasiadka jako alkoholiczka dostaje dary z UE, jej maz zarabia w warszawie, a dzieci są na swoim. Dar oczywiscie porozdawała :P Nie wiem, czy za kase czy nie. Natomiast kobiecie-wdowie zycjacej w drewnianym domu bez ogrzewania i łazienki utrzymujacek się z tego, co wyhoduje w oborze i na polu (bardzo marne grosze) nic się nie nalezy i nic nie dostaje.