Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kogucikowa

Przytyłam w ciągu 1 dnia 1,5 kilo :(

Polecane posty

Gość Kogucikowa

Odchudzam się i już mi całkiem dobrze szło, wyniki 56.6, 56.3, 55.4 a nagle 57 :( Mało jem, dużo piję, staram się, a tu nic nie wychodzi.

też tak mam, w lato ważyłam 59kg, zaczełam mniej jeść do tego przyszła jeszcze jakas choroba (jadłowstręt) i teraz waże 52.7kg - 54kg . nie wiem od czego to zalezy

jeść trzeba często . mało ale dość często żeby organizm nie czuł głodu wcale. zresztą kilo czy półtora to normalne wahanie wagi w ciągu dnia. może wypiłaś dużo płynów i ważyłaś się przed że tak powiem wypróżnieniem :P

Gość Kogucikowa
Dzięki za pocieszenie :) Tak, wczoraj wypiłam 3 piwa, 3 szklanki kompotu i 1 l soku multiwitamina i do 1,5 l wody

Gość Kogucikowa
Ale tak już liczyłam na kolejny spadek, np. że waga pokazę 55.1 ... a tu takie zaskoczenie i rozczarowanie, coś takiego zniechęca.

Gość Kurkowa
Nie bądź śmieszna - jeśli pijesz kaloryczne piwo (3 aż), kompot i supersłodki sok (multiwitamina), to nie masz szans na spadek wagi

Gość Kogucikowa
Tak ważyłam się na czczo. Codziennie wypijam 2-3 piwa i chudnę, przestałam jeść słodycze i obiady.

Gość Kogucikowa
Do tej pory oprócz piw i soczków spożywałam też płatki z 3% mlekiem, tłusty rosół i drugie danie, na kolacją pizza już coś w tym stylu. Wyeliminowałam te kaloryczne potrawy, piwa zostały i zaczęłam chudnąć, a dziś nagle przytyłam.

Gość kopertę
3 piwa to jest 1.5kg dziewczyno! jak tego nie wysikasz to normalne że będziesz więcej ważyła

Gość ja to samo
najpierw 65 potem 64,3 potem 64,2 , 63,6 a dzis 64,3 :-/ masakra wczoraj zjamdłam 1200 kcal zamiast 1000 i jestem w szoku :-(

Gość plakac mi sie
Najpierw radzę trochę poczytać zanim się weźmiesz za odchudzanie. Człowiek nie może przytyć 1,5 w ciągu 1 dnia. Po prostu masz pełne jelita i dlatego więcej ważysz.

Gość Kogucikowa
ja mam to samo - al dołujące to jest nie ? :( Levviaatan hmmm ale jak się prawie nic nie je ... Echh

jak i woda, jeśli dużo piłaś poprzedniego dnia, w organizmie też waży

Gość ech te głupie baby
dokładnie, 1.5kg to sama WODA i jedzenie które zalega w jelitach jak ktoś wyżej napisał

Gość Kogucikowa
No może... Wczoraj o tej samej godzinie ważyłam 55.4 a dziś 57

Gość Kogucikowa
No ale codziennie piję bardzo dużo różnych płynów i do tej pory to się sprawdzało. Dzięki za wpisy kochani ❤️

Gość tyle w temaciee
"Człowiek nie może przytyć 1,5 w ciągu 1 dnia" x x Napisz sobie to zdanie 100 razy i zaczep gdzieś na ścianie w widocznym miejscu i potem bierz się za odchudzanie :P

To niemal niemożliwe, by przytyć 1,5 kg w ciągu doby. Organizm ma ograniczone możliwości wchłaniania pokarmu, nawet gdybyś zjadła te 12000 kcal (około) to i tak wszystkiego by nie przyswoił. To pewnie woda plus niestrawione resztki w jelitach.

Gość uhup
jaki temat: przytyłam w ciagu jednego dnia 1,5 kilo Kogucikowa:D:D:D:D

Kogucikowa -> o organizm się broni przed utratą wagi i zatrzymuje jak najwięcej. Wniosek głodówka to najgorszy sposób odchudzania