Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

pigułki antykoncepcyjne a pryszcze.

Polecane posty

Dlaczego do cholery od czasu gdy zaczęłam je brać wyskakują mi pryszcze? :( Przecież powinno byc odwrotnie :( Zawsze jest tak, że cera się poprawia :O Nie jest ich dużo, ale są i to mnie bardzo denerwuje :( Co prawda cycki mi urosły..ale jak widać coś za coś, popierrdolone to 🖐️

powiem Ci tak każdy ma inaczej jeśli przeczytasz opinie o tabletkach to większość dziewczyn pisze że przybiera na wadze a ja właśnie nie waga jest stała zawsze możesz to skonsultować z ginekologiem poza tym na recepcie masz wypisane możliwe skutki uboczne jakie moga wystąpić

Gość klapsa
żle dobrane pigułki?

Gość fhjfygk
o większość dziewczyn pisze że przybiera na wadze - bzdura; wiekszosc pisze, ze nie przybiera na wadze

Bo miałam takie zaskórniki zamknięte i z nich zazwyczaj przed okresem wyłaziły pryszcze, duże, bolące, ale zaraz po okresie szybko się goiły. Teraz z tych wszytskich zaskórników zamkniętych wyłażą na raz pryszcze :( ale za to nie pojawiają się nowe...nie wiem, może to gówno wyjdzie i już się nie bedzie pojawiać?

jak to nie? czytałam mase opinii na temat tabletek i objawów i wiekszości powtarzały sie te o zbędznych kg i zmianach nastroju nawet lekarz mnie o to pytał

do tej pory zauwazyłam powiekszenie piersi i są one takie bolące troszkę, no i te syfki. Wahania nastroju miałam od zawsze. No i ani nie przytyłam ani nie schudłam.

Gość fhjfygk
czytasz wybiórczo 🖐️ mniej niz 10% kobiet przybiera na wadze

syfiasty paszczak wpierdala chemie jak nikt go nie rucha:p zobaczysz całkiem niedługo pojawią się następstwa twej głupoty

Gość ;ot
jak nikt go nie rucha? zapomniałas o menelach zza żmietnika którym pokazyje obwisłe wymiona:classic_cool:

kleopatra i jej pomarańczowa brygada :classic_cool: Pisz złotko z jednego nicka, nie ośmieszaj się :D Ja przynajmniej mam nie prowadzę burdelu 🖐️

nie prowadzisz burdelu bo trudno nazwać dawanie dupy za śmietnikiem byciem w burdelu:classic_cool: dziwne że takie miejsca jak dyskoteki nazywasz burdelami skąds to musiało się wziaśc pewnie szukałaś tam klientów ale z taką mordą 💤