Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chciałabym ale się boję

Do jakiego wieku być dziewicą ?

Polecane posty

Jak można zdecydować się na seks tylko dlatego, że jest to czysta przyjemność? Hello a co z miłością? Gdzie ja żyję? :/ Warto czekać na na tego Jedynego, a nie rzucac się z byle kim do łózja, bo tak Ci sugerują nawiedzone forumowiczki:P Autorko masz swój rozum, a jeśli Gosc z którym się teraz spotykasz nie doceni tego, że jestes jeszcze dziewicą- NIE JEST CIEBIE WART!

Gość Julia 20
ja byłam dziewica do 18rz

Gość Julia 20
ja byłam dziewica do 18rz

miłość? czy coś takiego istnieje? czyli jesteś za tym by do X roku życia czekać na tego jedynego? a gdzie są nasze potrzeby kobiece ? nie chodzi o pierwszego lepszego ale o kogoś zaufanego seks jest bardzo potrzebny wiele zwiazków rozpada się ze względu na różnice temperamentów więc nie rozumiem dlaczego trzeba naiwnie wierzyć że tylko z jednym partnerem bedzie wyjatkowy albo co gorsza umartwiać się i żyć w celibacie...

Gość mn ml
,lnl

Ja mam 25, jestem dziewicą bo nie trafiłam na faceta, który byłby dla mnie pociągający i chciał się ze mną związać. Nie przejmuje się, jeśli zostanę dziewicą do końca życia, to nie będę się cięła. Nie byłabym w stanie oddać się facetowi, który nie budzi we mnie tego czegoś - a to coś związane jest chyba z miłością.