Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosto w strone słonca

czy skoro mam duże powodzenie tzn ,że jestem ładna?

Polecane posty

Gość prosto w strone słonca

A nie ubieram się wyzywająco? No i czesto też słysze ,że jestem ładna od różnych ludzi , nawet obcych

Gość dziaddek
a chcesz do buzi?

Naprawdę nie potrafisz sama odp sobie na takie pyt? No cóż... Nie wiem, czy jesteś ładna. Za to na pewno wiem, że głupia.

Gość czarnula9021
No faktycznie musisz miec cos nie tak z glowa by takie rzeczy sie pytac na forum !! Skad my mamy wiedziec czy jestes ladna .. To ze niektorzy ci to mowia nie znaczy ze w kazdej jednej opinii jest 100% prawdy.. Byc moze maja jakis w tym interes.. Swoja droga musisz byc strasznie glupiutka by takie pytania zadawac ..

Gość prosto w strone slonca
sama nie potrafie.sie.obiektywnie.ocenic...mam powodzenie spore ale to.jakis wyznacznik wg was?nie jestem jakas bardzo wygadana czy pewna siebie...

Gość prosto w strone slonca
czyIii maja interes...raczej nie no chyba ze chca mnie przeleciec

Gość daj zdjęcie
tak to sobie możesz gdybać, ale według mnie to jestes paszczur, gdybys była ładna to bys to widziała w lusterku

Gość jjjjjjajajaja
Moim zdaniem, trudno jest oceniac czyjas urode. Kazdy ma swoje kryteria i gusta, ktorymi sie kieruje. Wiele razy ktos mi mowil, ze facet jest przystojny, a mi sie w ogole nie podobal. Nie oznacza to,ze byl brzydki, ale we mnie nie wzbudzil zainteresowania.Tak samo pewnie jest z kobietami. Co jedemu sie podoba, to drugiemu nie musi.

Gość monika154447
skori masz powodzenie a jak piszesz latwa nie jestes to mysle ze tak:) Przeciez brzydkie dziewczyny nie maja powodzenia to takie logiczne:)