Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Strapiona_OLA

Piłka ręczna, szatnia, trener, i my

Polecane posty

Gość Strapiona_OLA

Czesc! Troszke się wstydze,, nie wiem jak to będzie. Gram w piłke ręczną, mam 25 lat, miałyśmy trenerke, jednak wyrzucili ją i od przyszłego tygodnia będzie trener. Czy są dziewczyny które to przerabiały? Stresuje si ebo jak to będzi eprzed meczem? W trakcie połowy jak będziemy w szatni, po meczu? Wstydze sie, nie chce aby oglądał mnie jakiś dziad.... dziewczyny jak to u was wyglada, jest taka osoba w szatni jak sie przebieracie? Czy wychdozi, czy jest i wy nei przejmujecie si etym?????

Gość Strapiona_OLA
dziewczyny co mam zrobic??

Gość Marek 11 lat
Trenuję p ływanie i mamy trenerkę i nardzo się wstydzę gdy mokre slipki obciskają mojego siusiaczka i widać go wyraźnie :-o

Gość Strapiona_OLA
chcialam naprawde powaznie sie dowiedziec, bo mam z tym spory problem, wiec prosze uszanujcie to i nei komentujcie ja doslownie az gdy mysle brzuch mnie boli, stresuje sie, jest to dla mnei bardzo wazna rzecz, a wy sie smiejecie, prosze idzcie na inne topiki dziekuje!

Gość tęczowa kaka z łiły
no to nie mamy komentować czy mamy? o co Ci chodzi? myslisz że trener gołej piczy nie widział? ale Tobie chyba chodzi o to,źe nie chcesz golić łiły i wstydzisz się,że obcy facet zobaczy baranka :O

Gość Strapiona_OLA
jej, stresuje si etym ze np bedzie po meczu i bedziemys ie rozbierac a on wejdzie jak gdyby nic bo cos bedzie chcial powiedziec, z trenerka bylo ok, bo to kobieta, ale facet? chcialam sie dowiedziec od innych dziewczyn czy mialy taka sytuacje

Gość trent morller
ty jestes jakas dziewica czy co? 25 lat i takie ptania..ja mam 19 =, od 3 lat w sksie, gdy ukonczylysmy 18lat to wszystkiechcialsyby kopulować z trenerem

Gość Strapiona_OLA
o jej tera znabijacie sie, i co ze mam 25 lat, mam swoje zasady zreszta sa tez dziewczyny 19 letnie i im sie to tez nie bedzie podobac gdy byla trenerka oczywiscie ze przy niej nie szczypalysmy sie, ale to kobieta

Gość lesbijki sportstemnki
co wy lesbijki jestescie,że sie szczypiecie :O

Gość Strapiona_OLA
Trener ma olbrzyma i nas nim straszy,że jak przegramy mecz, to wyciągnie pałe i nam pokaże ;(

Gość geyet
o ile trener nie jest jakims napalencem to nie sadze aby mial zamiar wlazic wam do szatni kiedy wy sie przebieracie. przeciez on tez czulby sie w jakis sposob nieswojo... mysle, ze bedzie tak, ze po meczu czy w przerwie powie wam, ze za 5 minut do was przyjdzie i przed wejsciem zapuka. kazdy normalny czlowiek by tak zrobil mysle...

Gość Strapiona_OLA
będzie pukał? :classic_cool:

Gość Strapiona_OLA
dziekuje za konkretna odp na zdrowy rozum byc tak powinno, ale wlasnie boje sie bo jak stary dziad to oblech a jak mlody moze specjalnie bedzie jakies docinki robil i specjalnie patrzyl jaks ie ubieramy moja kolezanka tak kiedys miala, ze gdy sie rozbieraly do prysznica on wchdozil i ukratkiemsie przygladal... obrzydliwe!!! tego sie boje, ze dziewczyny po czasi ebeda przy takim naturalne i nie bedzi eim przeszkadzalo ze przy nim sa nagie albo w bieliznie a mnei to brzydzi bo taki oblech co , niech sobie w tv patrzy a nie na mnie.... fuj

Gość geyet
wiesz co, nie sadze abys ty byla jedyna dziewczyna w druzynie, ktora nie ma ochoty na takie cos... jesli facet cos takiego zrobi to o tym pogadajcie i na pewno znajdzie sie jakas odwazniejsza, ktora mu dosadnie zwroci uwage;)

Gość Strapiona_OLA
Masz racje, moz enie potrzebnie sie przejmuje. My to druzyna, wiec i dziewczyny tez sa nie pelno letnie, wiec tym bardziej chyba klub bedzie zdawal sobie z tego sprawe. Choc byly sytuacje ze byl masazysta i zanim zaslonil recznikiem widzial caly tylek :/ no ale niby to bylo normalne.... choc np dla mnei bardzo wstydliwe wrecz wpychajace w zaklopotanie

Gość geyet
masazysta to masazysta, ma wieksze podniety w pracy niz ogladanie tylkow;) przeciez wielu facetow jest trenerami zenskich druzyn i jakos sie dogaduja. to tylko kwestia kultury. a jaj jej brak to wychowania sobie trenera. was jest kilkanascie, on jeden;)