Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błonTw załoŻeniu

Dlaczego tz ,,samotne mamusie,, usiłują wmanipulować facetom poczucie winy ...

Polecane posty

Gość błonTw załoŻeniu

...nazywając ich tchórzami gdy nie działa ich pułapka....? Temat nie dotyczy samotnych mam z przyczyn losowych.

Gość a przy okazji tego tematu
pułapka nie działa??? działa i to bardzo skutecznie!:D

Gość mnikbmjobmgifdis
Robią tak wszystkie kobiety. Jak facet nie chce jej przelecieć to zaczyna się gadka " jesteś impotentem, nie staje ci , masz malego" itp. dlatego też część nazywa prawiczków nieudacznikami bo ich zapene by nie chcieli. Najczęściej takie kobiety są zapatrzone w siebie i stawiają na swóją atrakcyjność fizyczną często też uważają, że należy im się wszystko bo są ładne. A co do mamusiak to działa to tak samo. tylko w ich wersji. Najpierw sypiają z jakimś nieodpowiedzialnym gościem często bez zobowiązań dla zabawy i nagle wyzywają mężczyzn od tchorzy czy dzieciaków bo nie chcą się wiązać z dzieciatą. Tylko co mam myśleć facet na, którego ta sama kobieta wcześniej nawet nie splunęłaby a teraz jak jest dziecko to "możesz się starać o mnie" no sory.

Ja p...... ileż można ten temat wałkować ? Nie podoba ci sie to to miej je gdzieś. Zaraz sie zaczna wyzwiska wzajemne jak zwykle :o BRAWO

Jak facet nie chce jej przelecieć to zaczyna się gadka " jesteś impotentem, nie staje ci , masz malego" itp. dlatego też część nazywa prawiczków nieudacznikami bo ich zapene by nie chcieli. x Zaczyna się, spójrz na siebie zjebie :o ! Jak mnie wkurzają takie cioty co tylko płaczą jak to źle mają.

Gość Błąd w załoRZeniu
....faceci na ogół nie mając poczucia własnej wartości łapią się na ową pułapkę nie wiedząc że przypadkowy lub niezobowiązujący seks uwłacza ich godności której i tak nie są świadomi lub jej nie mają....

Gość Błąd w załoRZeniu
....faceci na ogół nie mając poczucia własnej wartości łapią się na ową pułapkę nie wiedząc że przypadkowy lub niezobowiązujący seks uwłacza ich godności której i tak nie są świadomi lub jej nie mają....