Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WalesMarineris

Lekki strach i poczucie winy

Polecane posty

Gość WalesMarineris

Może się to wydać dziwne lub śmieszne ale bardzo często zdarza mi się odczuwać lekki strach bądź wyrzuty sumienia kiedy na drugi dzień po imprezie wsiadam za kierownicę. Jestem zdecydowana przeciwniczką jazdy na" podwójnym gazie" !! Nie pijam jakiś dużych ilości alkoholu ale kiedy po wypiciu ze znajomymi kilku piw bądź drinków na drugi dzień przed południem wsiadam do samochodu zawsze towarzyszy mi ta sama emocja. Mieszkam dość daleko od komisariatu policji więc pójście aby się sprawdzić nie wchodzi w grę a z mojego doświadczenia wiem, że na wielu komisariatach odmawiają badania alkomatem pod przeróżnymi pretekstami. Niestety w znanych mi pubach nie ma alkomatów barowych które robią badanie za nie wielką opłatą (są ponoć dość precyzyjne) a z kolei alkomatom sklepowym za 200-400pln podobno nie można ufać. Oczywiście najprostsza odpowiedź to nie pij albo kup sobie alkomat policyjny za 5000pln ale nie o to w tym chodzi. Czy wy też macie takie dylematy?? I jak sobie z tym radzicie? Pozdrawiam

Gość WalesMarineris
Nikt nie ma takich emocji w weekendowe poranki??

Gość Linda Metanabol Team
Nie bo nie piję alkoholu

Gość amerykaniepiszglupot
ja nie mam takich dylematów odkąd po moim weselu kumpel, który wypił baaardzo dużo poszedł o 13 na komisariat i okazało się, ze miał 0,0 :) kup sobie alkomat jak masz wyrzuty sumienia, na allegro koło 70zł

Gość amerykaniepiszglupot
znajomi mają te zwykłe alkomaty i nie uważam, zeby przekłamywały. oczywiście mają jakiś zakres błędu, ale nie tak duży abyś nie mogła sprawdzić czy możesz jechać czy nie

Gość Kira Gałczyńska
chlapnij se dla kurażu poczujesz sie odważniejsza :P