Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intanna

Jakie denerwujące są te kafeteryjne mamusie !

Polecane posty

Gość intanna

Naprawdę nie da się już czytać żadnego tematu. Co kolejna, to lepsza. 1.We wszystkim najmądrzejsze - najlepiej wiedzą, czym dzieci karmić, czym nie, jak tylko inna mama karmi inaczej niż one same - zaraz zostaje zjechana, że niezdrowo dziecko karmi. Najlepiej wiedzą, co kto powinien robić, by utrzymac męża przy sobie i co robić, by dziecko było najlepiej rozwinięte. 2. Wszystkie mamuśki tutaj to robocopy 10 w jednym - piorą, sprzątają na glanz, gotują 3 daniowe obiady z samych naturalnych składników, a do tego mają czas na klubiki malucha, na chodzenie na kawkę do przyjaciółek, męża codziennie wieczorem witają kolacją przy świecach i tańcem w bieliźnie, do tego seks minimum co 2 dzień, po ciąży są po kilku dniach automatycznie zgrabne i powabne. 3. Zjadą każdego, kto odbiega od tego idealnego schematu, jego dziecko wyzwą od zacofańców, samą matkę od niedojd, najlepiej wmówią, że mąż ją na pewno zdradza, bo przecież skoro uprawia seks rzadziej niż raz na tydzień i nie tańczy na rurze, to mąż jest taki biedak pokrzywdzony. A do tego plącze się tu masa gówniar, które jeszcze 25 lat nie mają, dzieci porodziły za młodu i wielkie matrony mądre życiowo zgrywają nie wiedząc jeszcze nic.

Gość no a jak
no to po co tu siedzisz?

Gość jestes jedna z nich kochana
niestety.........

Gość a Ty krytykujesz te
ktore uprawiaja seks co 2 dzien i maja czas na kawe z przyjaciółką....zazdrościsz?

Gość facetcxzuy
Jak one mnie wkurwiaja,ale brak zajecia daje sowje siedza i pierdola

Gość kossa na kamień
melissy? czy od razu waleriany?

Gość cieszaca sie z zycia
poziom kafeteri siega rynsztoka kidys tu czesto pisalam mozna bylo spotkac naprawde wartosciowe osoby ale nistet te ktore cenia sobie kulturalne rozmowy dawno juz sie stad wyniosly a szkoda....popracujcie drogie mamy nad swoja kultura osobista a dopiero potem sprobujcie cos komus doradzic.pozdrawiam ps.pisze z kom.wiec sorki za literowki

Gość agniechhhha 26
Zgadzam się w 100% z tym co napisała autorka. NIkt o zdrowych zmysłach nie traktuje tych pseudo- idealnych desperatek poważnie.

też mnie to kiedyś irytowało, ale olałam temat i nie przesiaduję na forach. Zauważ, że część kłamie. Reszta to niestety, ale twoja wyobraźnia, bo jedna kobieta tańczy w bieliźnie codziennie, a resztę olewa, druga gotuje obiadki, trzecia jest miss zaraz po porodzie, a ty to łączysz w ogółe - że wszystkie tak. Nieprawda! To, że cię to wkurza to niestety ale twój problem - dlaczego tak cię to wkurza? Tez bys chciala? No to weź się za siebie, ale tylko w tych kategoriach, które są dla ciebie na serio ważne. Mnie te teksty nie wkurzają już

poza tym mogę ic wymienić - zupełnie szczerze, bez żadnego kłamstwa, ani koloryzowania - same swoje najlepsze cechy i już pomyślisz, że jestem robokopem. Pominę za to 10 razy więcej tych negatywnych cech i nigdy się o tym nie dowiesz. Serio - olej temat. Jak przestałam wchodzić regularnie na fora to się wyluzowałam.

To tylko forum. Szczerze mowiac nic mnie tu nie irytuje. Ja jestem jaka jestem i dobrze mi samej ze soba, wiec nawet jak ktos ma inny sposob na zycie czy wychowanie dzieci to jego sprawa, mozna wyrazic opinie a inni nie musza sie z tym zgadzac. Jest tu tez duzo chamstwa i wulgaryzmow ale ignoruje takie wpisy jak czytam i ok :) i sa tu tez fajne mamy z ktorymi mozna porozmawiac i powymieniac sie doswiadczeniem, pomiedzy chamskimi wpisami znajduja sie tez takie perelki :) Szkoda zycia zeby sie denerwowac na forum :) pozdrawiam i ech tak mysle ze maz by mi sie ucieszyl jakbym sie nauczyla tanczyc na rurze, zapisujemy sie na kursy? :)

nikt normalny nie bierze na serio tego co tu inni piszą, a tak poza tym, te dziewczyny, które maja dobrze w życiu to nie jadą po innych tylko ta "patologia" najwięcej sie pluje:D

Gość kjhgfdsdfgh
woman in black spierdalaj z tego forum bo twojwgo belkotu i mądrości nie da się już czytać!!