Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kihughhh

farsz do pierogow

Polecane posty

Gość kihughhh

jak zrobic farsz do pieroow z kapusta i grzybami? jak gotowac ta kapuste i te grzyby? mam troche grzybow suszonych tylko , dodatkowo chce zrobic z serem moze jakies wskazowki?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wlasnie, co ma do tego
grzyby ugotowac, a nastepnie posiekac drobno cebule drobno posiekac, podsmazyc, dodac grzyby i pokorojona kapuste (jesli chodzi o kiszona)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
myjesz porzadnie grzyby i gotujesz je z kapusta, niezbyt długo, kapusta musi byc lekko twarda. mielisz w maszynce i doprawiasz. mozna dodac podsmazona cebule. i tyle. moj przepis na ruskie pierogi: -kostka bialego sera -3 nieduze ziemniaki -2 srednie cebule (surowe) -5 zabkow czosnku wszystko miele w maszynce, doprawiam pieprzem, sola i cukrem i voila!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość w ogromnym przelocie XV
cebule do ruskich trzeba podsmazyc

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kihughhh
hehe dopier zdalam sobie sprawe ze nie mama walka do casta :p ale uzyje butelki czy czegos tam, dzieki za rady mysllalam ze zrobie tak: 1. zaleje wrzatkiem suszone grzyby na kilka minut 2 zaleje woda kapuste kiszona , niech sie ugotuje, potem jak odcedze grzyby to dodam tego wywaru z grzybow do kapusty zeby przeszla 3 odcedze kapuste pokroje dodam pokrojone gzyby (kurcze a moze je pogotowac z kapusta?? )no i podsmazona cebule pieprz, sol i tyle dobrze?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×