Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Atrakcyjna19

Jak osiągnąć orgazm?

Polecane posty

Jestem z moim facetem już ponad 3 lata. Uwielbiamy się kochać i robimy to bardzo często,ale czuję że go ciągle zawodzę bo nie mogę osiągnąć oragazmu. Jestem z tego powodu na siebie zła.Czytałam dużo o tym i jak go osiągnąć,próbowaliśmy ale nic z tego...:( Czy ze mna jest cos nie tak? Ratujcie!! :(

Gość Cotton candy
Nie mysle ,ze cos zle z toba , czytalam ze duzo kobiet nie ma orgazmu , ja nie mam tego problemu, mnie osobiscie pomaga skupienie sie na rzeczach ktore mnie podniecaja w czasie sexu , wyobraznia pomaga I wyluzuj sie totalnie

Za każdym razem jestem mega wyluzowana i jest mi zaj*ebiście podczas seksu ale ciągle nie mogę doświadczyć tej największej przyjemności. Podczas mastrubacji też nie dochodzę:( Już tracę wiarę, że kiedykolwiek go przeżyję..

Lezba? heh Jak nie służysz pomocą to się nie udzielaj bo widzę że nie wiesz czemu ten portal służy!

Gość niewiemniewiem
nie martw się ja 19 lat współżyję i też nic:(

Gość lalale
Witam!! mam 28 lat i na początku gdy zaczełam uprawiać seks 17 lat.nie miałam orgazmy ale moj facet a obecnie mąż próbował na wszystkie sposoby i nowe pozycje i długa gra wstępna!! dosłownie wszystkiego a orgazmu nie było !! sporadycznie miałam orgazm ! winiłam jego siebie !! co się okazało po ślubie !!! jakaś odmiana orgazm co noc i tak do tej pory!! problem wynikał jak doszliśmy do wniosku z mężem że panicznie bałam się ciąży choć brałam tabletki!! teraz mamy jedno dziecko a w łużku jest super!!

Gość szikakakakaka
ja mialam wczesniej jak tylko sie piescilismy podczas pettingu prawie za kazdym razem orgazm a teraz od 8 mies uprawiamy seks i nawet tego lechtaczkowego nie ma, nie wiem moze to wina tabsow albo jestem jedna z tych co nie bede tego nigdy mialy :/

Gość xdgxdg
moze kupcie nakładke wibracyjna. ja tego nie testowałam ale wibrator mi pomaga wiec mysle tez o kupnie tej nakładki - moze sie uda