Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjjj6755

zagadalam pierwsza do faceta i czuje sie jak desperatka

Polecane posty

Gość jjjjjjjjjjjjjjj6755

spodobal mi sie pewien facet z mojego osiedla. dzisiaj postanowilam ze jak go spotkam to zagadam do niego. no i zapytalam czy my sie przypadkiem nie znamy i tak jakos chwile gadalismy. pytal skad jestem i ja tak nagle wypalilam "czy moze poznamy sie blizej?" tak mnie jakos wzielo....a on mi na to ze jest zareczony. to sie pozegnalam i poszlam do mieszkania. jestem zla na siebie. co o tym myslicie????

Gość Aja.t
ale siara :O

Gość jjjjjjjjjjjjjjj6755
a kiedy jutro go spotkam to chyba umre ze wstydu

Gość prawictwo pospolite171
nie jestes desperatka . Mi tez czesto kobiety proponowały randki. A odmowiłem nie dlatego ze mi sie nie podobały , a dlatego ze nie szukam dziewczyny

Gość howareyou..l
Przyznam Ci max punktów za odwagę, poważnie:)

Gość żałosna jesteś i tyle
i nachalna, od razu sie napraszasz zamiast delikatnie wybadać sytuację, nie widzisz zainteresowania w oczach faceta to lepiej nawet nie zaczynaj, z takim podrywem to na lumpiarskich dyskotekach zrobisz furorę nigdzie więcej

Gość fgdgdfg
wow zaimponował mi facet, wierny :) a Ty nie przeżywaj, kto pyta nie błądzi:P ja też zagdałam do jednego gościa i już jesteśmy razem ponad 7 lat :P po ślubie, szczęsliwi i zakochani warto zagadywać!!! w końcu trafisz na swojego :)

Gość TYTUS123
Mam do Was pytanie; nakładacie farby, lakiery. tapety, szmaty, byty a nie potraficie być miłymi, czułymi, wrażliwymi kobietami i w tej całej makabrycznej czasem maskaradzie zachowujecie się mumie, czy to nie durne? Zapytam Was o równouprawnienie, choć w Polsce jest jak wiecie totalny matriarchat! Tak zachowując się jesteście jedynie kukłami a nie kobietami. Uczcie się jeśli nie możecie od Rosjanek, Ukrainek, Białorusinek to chociaż od Cyganek jak zdobywać i dbać o facetów tak aby przy Was stawali się Mężczyznami a nie jedynie panami-wielbłądami, panami-portfelami. Powodzenia życzę TYTUS !!!

Gość stella_bella
nie zrobilaś nic zlego, nie przejmuj się

Gość jjjjjjjjjjjjjjj6755
:/

Gość thgjfnjvjjcccxx
przynajmniej nie bedziesz zalowac ze nie zagadalas i ze moze by cos z tego wyszllo a ty sie balas zaczac

Gość PROFESOR KAFETERIOLOGII
   ­­­­­­­­               WYKONAŁAŚ ZWYKŁY PODRYW. JEST ZARĘCZONY I TYLE. PRZY OKAZJI ZOBACZYŁAŚ ŻYCIE Z PUBKTU WIDZENIA FACETA I ILE TRZEBA MIEĆ ODWAGI POKOSZACH, ŻEBY DALEJ PODRYWAĆ.

Gość | .
.

Gość rrrryyyyrrrrrrrrrryyyyy
za'l