Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyxxx

kolega męża!

Polecane posty

Gość zyxxx

Podoba mi się kolega męża. Fajny z niego facet. Cholernie inteligentny i przystojny. Czasami mam wrażenie, że widać to po mnie. Absolutnie nie chce zdradzać męża. Kocham męża, nie wyobrażam sobie skoku w bok. Fakt, wkradła się rutyna do związku z powodu natłoku pracy, ale wiem że to chwilowe. jak pozbyć się tej fascynacji? Staram się unikać tego Pana, nie rozmawiać z nim jak nie muszę. Męczy mnie to.

Faktycznie trudna sytuacja- ale wydaje mi się, ze robisz dobrze: lepiej go unikaj żeby przypadkiem nie przytrafiła Ci się chwila słabości.. Moim zdaniem jedynym lekiem jest poprawienie sytuacji łóżkowej z mężem i unikanie tej rutyny, innego wyjścia nie widzę

mam wrażenie, że mniejsza aktywność w łóżku i rutyna to moja sprawka. Straciłam zainteresowanie mężem. Cholera! czuje się jak małolata, co zafascynowała się kolegą

Gość zazuzizazuzaj
i tak trzymaj- unikaj. dodam tylko, ze inteligentami to czesto jest zwiazany efekt "za krotkiej kolderki" a z nia jest tak, ze jak na glowke naciagniesz to nozki wystaja jak na nozki zakryjesz to glowka marznie- innymi slowy ma 100% ze ma jakis inny irytujacy deficyt

Straciłam zainteresowanie mężem. x to powiedz mu o tym, niech sie zastanowi czy wciaz cie chce za zone czy moze zainteresuje sie twoja kolezanka

nie wnikam w jego defekty :). Lubie go a jego żona to moja dobra koleżanka. Wolałabym zachować to dla siebie bo może z tego wyjść niezły "bigos".

Wolałabym zachować to dla siebie bo może z tego wyjść niezły "bigos". x gdyby sytuacja byla odwrotna to tez bys wolala by zachowal dla siebie, ze go juz nie interesujesz a kreci go twoja kolezanka?

zawsze szczery: Oj, już nie truj- babka zwyczajnie się nim zauroczyła, jest jej z tym źle i nie myśli o zdradzeniu męża. A czasem usłyszeć taką nowinę z ust partnera też jest ciężko, więc raczej rozmowa z mężem nie jest złotym środkiem. Tylko biedna musi sobie jakoś z tym poradzić.

i nie myśli o zdradzeniu męża x ja nie twierdze, ze mysli, pytam tylko jak sie zapatruje na wizje meza, ktory "ma podobnie" :-) x poza tym ty owca adwokat jestes?

Gość jjjjjjajajaja
Ech, zdarza sie. Przestaniesz Go widywac i od razu przejrzysz na oczy. Tych ktorych nie mozemy miec, zawsze wydaja sie idealami, a rzeczywistosc jest zupelnie inna ,wiec gowa do gory :)

nie chce krzywdzić męża, tym bardziej, że ja już się podle czuję. Może dziś jest taki dzień. Normalnie staram się nie myśleć o tym.

Nie jestem adwokatem- ale startowanie do męża z tekstem: wiesz nie pociągasz mnie, bo podnieca mnie Twój kolega może niekoniecznie odnieść pożądany skutek i wzbudzić w nim niepotrzebne kompleksy. I ewentualnie mogą pogadać o tym co zrobić, żeby coś poprawić we własnym związku.. I odpowiadając: jeśli mój facet z najlepszymi i9ntencjami opowiedziałby mi o tym, ze pociąga go moja koleżanka- to nawet chcąc nie chcąc zaczęłabym się do niej porównywać, obwiniać ją, jego i wszystkich świętych, a na końcu siebie. Czym innym byłaby rozmowa, żeby coś urozmaicić, zmienić w naszej sypialni.

gdyby mój mąż się zauroczył??? hm to też tylko człowiek. Nie wiem czy powiedziałby mi. A ja nie chciałabym wiedzieć. Znajac jego sam by z tym walczył.

bardziej autorko chodzilo mi o pierwsza kwestie - ze przestalas go interesowac/ pociagac o tym tez wolalabys nie wiedziec?

nie wykluczam, ze przestałam go pociągać. Mam nadzieje, ze dowiem sie dzisiaj.

Gość to ja ten niedobry
Zaproponuj mężowi zamianę. Kolega zamiast męża w łóżeczku z tobą, a mąż niech spróbuje z żoną kolegi. A może sie uda.

Gość zawsze miałam....
Zawsze szczery,Ty jakiś jebnięty jesteś czy"tak tylko" pierdolisz?

Gość fotel
kolejna kretynka co ''czuje się jak małolata".czy wy wszystkie musicie w piątek żłopać ten alkohol?

Gość lulaby
Mam podobnie tylko mi się podoba żona kolegi - i to jest masakra:/ Opetala mnie czy jak?

Gość a po jej zachowaniu
A ja wlasnie wdalam sie w romans z mezem kolezanki. Teraz zjada mnie sumienie. Nie polecam nikomu. Tym bardziej ze ja chce to skonczyc a on nie. Zastanawiamsie dlaczego?

kretynko nie daj się podpuścić ZSowi zauroczyłaś się trudno przejdzie ci :P na cholerę komplikować małżeństwo rozmowy naprawdę są przereklamowane :)