Gość Emi36363 Napisano Luty 15, 2013 Jestem z moim facetem pół roku . Bardzo Go kocham . Nie wyobrażam sobie życia bez niego . Bardzo zmienił moje dotychczasowe życie które uprzednio można by nazwać lekkim . (alkohol , imprezy) Lecz jest chorobliwie zazdrosny . mam dużo kumpli . i są to naprawde tylko przyjaciele , są dla mnie jak bracia . M powoli doczepia sie do każdego i zabrania kontaktu . Straciłam juz 2 kumpli ( z jednym z nich byłam kiedyś blisko ) , zrobiłam to dla niego . A ostatnio idąc z nim do moich znajomych zrobił awanture pod sklepem jak chciałam kupić piwo (bo z nim nigdy nie pije a teraz tak ) . Nie kupiłam piwa ale powiedziałam mu że ma sobie iść bo chce zostać sama . on natomiast zawlókł mnie do domu ( nie było to rodem z patologii , poprostu mnie trzymał i nie chciał puscic w innym kierunku . A co najbardziej mnie przeraziło dowiedział sie o tym że w przeszłości uprawiałam sex z pewnym facetem z którym teraz mam w miare dobre kontakty i w środku nocy próbował wziąć nóż i mówił że idzie go zabić . wiem że to brednie ale wpadł wtedy w taką złość . uspokoiłam go tym że powiedziałam żeby nie szedł a nie odezwe sie nigdy do żadnego chłopaka , na drugi dzień mnie przepraszał i mówił że przecież tak nie moge robić . Przepraszam że tak bardzo sie rozpisałam . Prosze . pomóżcie . Kocham Go ale powoli napawa mnie frustracja ze wzgledu na jego zachowanie . Jak moge Go z tego wyleczyć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach