Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Emi36363

Chorobliwa zazdrość

Polecane posty

Gość Emi36363

Jestem z moim facetem pół roku . Bardzo Go kocham . Nie wyobrażam sobie życia bez niego . Bardzo zmienił moje dotychczasowe życie które uprzednio można by nazwać lekkim . (alkohol , imprezy) Lecz jest chorobliwie zazdrosny . mam dużo kumpli . i są to naprawde tylko przyjaciele , są dla mnie jak bracia . M powoli doczepia sie do każdego i zabrania kontaktu . Straciłam juz 2 kumpli ( z jednym z nich byłam kiedyś blisko ) , zrobiłam to dla niego . A ostatnio idąc z nim do moich znajomych zrobił awanture pod sklepem jak chciałam kupić piwo (bo z nim nigdy nie pije a teraz tak ) . Nie kupiłam piwa ale powiedziałam mu że ma sobie iść bo chce zostać sama . on natomiast zawlókł mnie do domu ( nie było to rodem z patologii , poprostu mnie trzymał i nie chciał puscic w innym kierunku . A co najbardziej mnie przeraziło dowiedział sie o tym że w przeszłości uprawiałam sex z pewnym facetem z którym teraz mam w miare dobre kontakty i w środku nocy próbował wziąć nóż i mówił że idzie go zabić . wiem że to brednie ale wpadł wtedy w taką złość . uspokoiłam go tym że powiedziałam żeby nie szedł a nie odezwe sie nigdy do żadnego chłopaka , na drugi dzień mnie przepraszał i mówił że przecież tak nie moge robić . Przepraszam że tak bardzo sie rozpisałam . Prosze . pomóżcie . Kocham Go ale powoli napawa mnie frustracja ze wzgledu na jego zachowanie . Jak moge Go z tego wyleczyć ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować