Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana 233

Mój chłopak bierze sterydy, co teraz? jestem załamana

Polecane posty

Gość załamana 233

Wczoraj bylam u niego, jeszcze nei wrocil z pracy, jego kolega z ktorym wynajmuje mieszkanie wpuscil mnie, poczekalam w pokoju godzine on wyszedł i mnie zostawil, nie grzebałam w jego rzeczech tylko szukałam pilota do telewizora i znalazlam tam ampułki z napisami po holendersku i angielsku i jakies tabletki bez nazwy firmy jakis dragon, pytalam go co to jest a on ze to nie jego zebym sie nie klocila o glupoty bo on nic nie bierze :/ ale ja wiem ze bierze, strasznie sie zdenerwowal jak o to zapytalam, poza tym co by to robilo w jego pokoju? skoro kolegi to by trzymal w swoim no i ostatnio rzadziej sie kochamy on unika zblizen, a to nie ma czasu, a to spotykamy sie na miescie, martwilam sie o co chodzi i teraz wszystko sie zgadza, przytyl przez ostatni miesiac Co mam teraz robic? nie chce zeby mial pproblemy ze zdrowiem, kiedys moj kuzyn bral jhakies swinstwo i wylądowal w szpitalu dostal wylewu w wieku 28 lat :/

Gość jjjjjjjjjjjjjyu
tak to jest jak sie leci na dresiarzy

Gość bartek_1085
chłopakowi nic nie grozi tylko polecam go odesłać na http://www.doping-online.com/ i zainwestować w odblok, może nie odblokował się po cyklu i ma problem ze wzwodem, kupi odblok i będzie wszystko ok. poza tym sterydy to nic groźnego jak sie wie jak stosować

Gość tyson
warto zainwestować przede wszystkim w sprawdzony stuff ja np. jak domięśniówki biorę to z ATO pharma a tabsy z medicala zawsze i wszystko jest ok zero sajdów..

Gość gość
Taaa, nic groźnego. Mam nadzieję, że sterydowcy mają już odłożoną kasę na swój pochówek? Po co obciążać rodzinę wydatkami.

Gość gość
bartek_1085 2016.08.31 chłopakowi nic nie grozi tylko polecam go odesłać na http://www.doping-online.com/ i zainwestować w odblok, może nie odblokował się po cyklu i ma problem ze wzwodem, kupi odblok i będzie wszystko ok. poza tym sterydy to nic groźnego jak sie wie jak stosować Ktos próbował?

Gość gość
Bartek, pisz jeszcze i jeszcze..może uwierzysz w to co piszesz.