Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jggyfg

Jak wyznać miłość nie mówiąc KOCHAM CIĘ

Polecane posty

Gość jggyfg

Zastanawiam się czy jest jakaś alternatywa dla wyznania KOCHAM CIĘ które jak dla mnie jest zbyt nachalne, i zobowiązujące. Jak jej to powiedzieć ? Kocham ją, ale nie wiem czy ona czuje to samo. Chcę w sposób delikatny jej powiedzieć o moich uczuciach, ale nie chcę jej przepłoszyć. co radzicie ???

Gość johny 5
zaproś ją na jakieś zakupy

Gość wojekdobrarada
Podejdź do niej i pocieraj swoim noskiem po jej nosku,jeśli się dołączy,jest twoja:D

Gość raiders reink
mówisz ssij

Gość wafelka
np bardzo Cie lubie:)

Gość wafelka
chociaż nie bo tak mozna powiedzieć do przyjaciół ale jeśli bedziesz wysyłac jakies sygnały to moze zorientuje sie o co cho :D

Gość kolejny durny temat na
durnym kaffee

Gość zazuzizazuzaj
mezczyna jesli kocha, a nie chce byc zbyt nachalny dosc czesto powtarza ze lubi, lub bardzo lubi.generlnie szczere komplementy w stylu: z nikim nie leci mi tak czas jak z toba etc sa wskazane. jesli jest inteligentna domysli sie co naprawde masz na mysli , jesli nie..ty bedziesz ja znosil z calym inwentarzem iq

Gość jggyfg
a jeśli on jej powie że ją bardzo docenia ? że uwielbia z nią rozmawiać ? czy ubrać to jakoś w słowa tak żeby z jednej strony były zrozumiałe ale z drugiej nie były kompromitujace ???????????????

Gość niewyobrażalnie mocno
Pierwszy raz wyznajesz miłość,skoro nie wiesz jak się do tego zabrać?

Gość jggyfg
nie, nie pierwszy raz. ale ona jest inna boję sę ją przepłoszyć. zanim dojdzie do właściwego okreslenia uczuć w sposób bezpośredni chcę sobie zrobić grunt. Chcę dać jej do zrozumienia że jest kimś bvardzo ważnym dla mnie. Może że ją doceniam pod różnymi względami ???

Gość każda laska jest taka sama
chyba ze masz na mysli uposledzona :D wtedy duzo nie trzeba

Gość zazuzizazuzaj
coz, jesli ona nie czuje do ciebie tego to ty to i tak sie w pewnym stopniu skompromitujesz, ale jesli ma klase, nawet nie da ci tego odczuć. natomiast jesli rowniez cie kocha, to raczej nie bedzie mialo znaczenia jak ubierzez zdania w slowa. wazne sa tez komunikaty niewerbalne, spojrzenie z czuloscia w oczy i generalnie takie szczere i systematyczne zainteresowania

Gość zróbTenKrokkk
ja bym wlasnie chciala aby On sie jakos okreslil.. aby choc dal do zrozumienia.. czy to tylko przyjazn czy moze cos wiecej? A nie tylko przychodzi, patrzy, znika itd... wiec moze ona czeka podobnie jak ja :) ? Na jakis gest, slowo byc moze....