Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorocia1990xzx

Mam kompleks wzrostu...

Polecane posty

Gość Dorocia1990xzx

Mam 1.74 cm wzrostu i to jest bardzo dużo jak na dziewczynę.Chciałabym nosić obcasy ale przy takim wzroście odpadają :(.A podobają mi się takie 10-12 cm z platformą bo w takich najwygodniej się chodzi.Chciałabym być niższa-strasznie zazdroszczę niższym dziewczynom,że mogą chodzić na obcasach kiedy tylko chcą i nie się taaakie wysokie :/ :(

Gość gcvyjbu
"Odpada"? "Mogą"? Ktoś Ci tego zabrania? Mam tyle wzrostu co Ty i nie uważam, abym popełniała zbrodnię nosząc buty na obcasie. :D Inna sprawa, że rzadko to robię, bo moje stopy ciężko to znoszą, nie chcę ich męczyć.

Gość Dorocia1990xzx
Byłabym zdolna nawet iść na operację skracania kości nóg i skrócić udo i łydkę o 3 cm-wtedy byłaby o 6 cm niższa i w szpilach nie wyglądałabym jak wielkolud...A te 3 cm to prawie bez różnicy na takich długich nogach...

Gość Linda Metanabol Team
Zrobimy zamianę? Oddasz mi 10 cm i będziemy zadowoleni🖐️ ps. 173 na pokładzie ;)

Gość Dorocia1990xzx
Nienawidzę mojego wzrostu :(

nie przesadzaj ...ja mam 1.83/4 i chodze na codzien w 9 centymetrowych obacasach i

Gość Dorocia1990xzx
Mój facet ma 1.80 cm wzrostu i nie chcę być wyższa od Niego bo będę się czuła niekomfortowo :(.Fajniej jest być niższą...

Gość monique23333
hmm no widzisz a ja mam 162 i uwazam ze to za malo wiec chyba nikomu nie dogodzi:p i mam faceta 184 i czuje sie jak kurdupel z nim i co ja mam powiedziec?:))

Gość gcvyjbu
Szukasz sobie pretekstu, aby się nie lubić.

Gość Dorocia1990xzx
Od zawsze nienawidziłam mój wzrost...Chciałabym skrócić te nogi i być w końcu "normalną"wzrostem w obcasach.Bo je uwielbiam,ale czuję się mega niekomfortowo będąc na ulicy wyższą od 90% osób...