Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mila osoba

zakochana w egipcjaninie

Polecane posty

Gość mila osoba

Witam dziewczyny, zakochalam sie w chlopaku z Egiptu,mamy kontakt telefoniczny i na internetowy , znamy się dopiero kilka miesięcy, ale muszę wiedzieć, czy to co on do mnie pisze to prawda. Nie chcę wrnąć w coś, co nie ma sensu. Dlatego jesli któraś z was ma ten sam problem, mogę pomoc to sprawdzic, czy waszwybranek jest uczciwy w zamian za drobna przysługę. Proszę, niech się jakas odezwie

Gość ixyyyyyyyyyyy
znowu ten sam problem? ile jeszcze takich tematow bedzie?

Gość mila osoba
A jeśli Ahmet zdradza mnie z Ajatollahem?

Gość mila osoba
pytam poważnie, niech odezwą sie osoby ktore rozumieją moj problem

bylam w Egipcie i wiem jacy są Egipcjanie. chcą się wyrwać stamtąd i szukają naiwnych Europejek. moją koleżankę zostawi w ciąży taki jeden egipski Romeo i sluch o nim zaginąl

Gość kocyk8
poszukaj na YouTube darling i lowe ju

Gość sanzeczkkiii
Faraona ci się zachciewa. Pewnie, przyjedzie do Polski zbałamuci cię, porzuci i zniknie gdzieś w Europie. Drugi scenariusz to taki, że będzie ci słodził a po ślubie okaże się że jesteś jego 4 żoną i będziesz krową rozpłodową

Gość ixyyyyyyyyyyy
ale w czym ci pomoc?

Skarbie..nie brnij w to, ten związek nie ma przyszłości. Pomijając różnice kulturowe (jako kobieta będziesz po prawnym usankcjonowaniu małżeństwa 'udupiona' na całe życie, przyszłe dzieci, szczególnie córki będą miały przegrane życie), po drugie jemu prawdopodobnie chodzi po prostu o bramkę na świat, na Europę. Egipcjanie itp są znani z dobrej bajerki, na którą naiwne europejki lecą, bo nie ma co tu kryć, większość polaków nie jest zbyt szarmancka ;), a oni są mistrzami w tej dziedzinie. Także..reasumując nie brnij w to, nic dobrego z tego nie będzie, wiele dziewczyn się o tym przekonało, niestety zbyt późno.

chodzi mi o pomoc, a dokladnie o sprawdzenie go, prosze mnie nei oceniac, ktora mi pomoze go sprawdzic?

Gość ixyyyyyyyyyyy
to moze podaj jego dane?

jejku, nikt Cię nie ocenia, tylko tą sytuację :o dziewczyno weź się opanuj 🖐️ nie sprawdzisz go, tam u niego w okolicy wszyscy są po jego stronie i chcą mu pomóc wyjechać :o

Gość kÓgeltzFancisH
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam provokęszynnnnnnnnnnnnnnn

Gość kÓgeltzFancisH
jak chcesz czarne mięcho to idz do biedronki i kup se kaszankę...zapier... w kakauuuuuuuuuuuuuuiiici przejdzie......

ej serio, żeby lecieć na bajerkę araba i w to wierzyć, że kocha, sratatatata to trzeba być naprawdę zdesperowaną dziewczyną :o

Gość Ncjd dnfj
Obrzydzaja mnie czarnuchy!

Gość ixyyyyyyyyyyy
"mogę pomoc to sprawdzic, czy waszwybranek jest uczciwy w zamian za drobna przysługę." a swojego nie mozesz sprawdzic?

widzę ze nikt tu nie pomoze, nie jestem desperatką, chodzi mi tylko o sprawdzenie go, a jak, to ja juz wiem, tylko musi sie znalezc chętna dziewczyna do pomocy,