Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwadło...

Jak nazywa się taką osobę??

Polecane posty

Gość dziwadło...

dziewczyna, 24 lata, 0 związków, 0 randek (no może pół), 0 pocałunków itp, o seksie nie wspominając.... Jestem dziwadłem??? znacie takie osoby??? Jest więcej takich przypadków??

Gość ptwmjgtm
Ja jestem:d

Gość ja się wypowiem
kretynką :classic_cool:

Gość unicorn_
co jest tego przyczyną ?

Gość kocyk8
ja mam 22 lata

Gość ixyyyyyyyyyyy
jestes

Gość dziwadło...
ptwmjgtm >> i jak się z tym czujesz??? twoi znajomi wiedzą o tym?? bo ja nie umiałabym się do tego przyznać nowo poznanym ludziom.....no bo jak??? kumpela z pracy opowiada o swoim facecie, a ja mam wypalić że nigdy z nikim nie byłam???

Gość dziwadło...
ja się wypowiem>>>>> dzięki za ekstremalną szczerość. naprawde uważasz mnie za totalną kretynke??

Gość ktoś kto jest prawiczkiem
przegrałaś życie, kto by chciał kogoś takiego jak ty kto nie potrafi żyć w społeczeństwie

Gość ptwmjgtm
u mnie niska samoocena poniżej 0.

Gość dziwadło...
unicorn_>>>> co jest przyczyną??? 1. jestem nieśmiała 2. jestem nudna 3. jestem niezbyt atrakcyjna brzydkie rysy twarzy, krzywe zęby itd 4. nie umiem być w związku oto przyczyny

Gość ptwmjgtm
Wie na pewno moja przyjaciółka myślę że niektórzy też ale nigdy na ten temat nie rozmawiam bo się wstydzę:)

Gość dziwadło...
ktoś kto jest prawiczkiem>>> kto powiedział że nie potrafię żyć w społeczeństwie??? mam problemy w relacjach z facetami...

Gość kocyk8
a moją przyczyna jest taka że mnie to gówno interesuje ja nie rozumiem dziewczyn które za wszelką cenę chcą mieć dziada może jestem aseksualna :P

Gość dziwadło...
ptwmjgtm>>>> no ja też się strasznie tego wstydzę.... czasem myślę że to nie samotność sama w sobie, brak 2 połowki to mój największy problem, tylko właśnie to że mam straszny kompleks na tym punkcie..... jestem dziwadłem

Gość ja się wypowiem
tak bo przeżywasz jakby to było najwazniejsza rzeczą w życiu :P

Gość dziwadło...
kocyk8>>> chyba niezbyt dodrze zrozumiałaś - ja nie szukam, wręcz NIE CHCE Z NIMI BYĆ A NIE CHCE BO NIE POTRAFIĘ - skomplikowane, wiem. ja nie pytam was jak znaleźć faceta, ja czuję się patologiczną jednostką .... wstydzę się swojej wiecznej samotności i pytam jak wy , ludzie NORMALNI patrzycie na takie przypadki jak ja

Gość dziwadło...
ja się wypowiem>>> nie rozumiesz mnie kompletnie. ale dziękuję za opinię

ja też talk mam ;D no moze kilka razy sie całowałam i to tylko to, mimo ze niektórzy sie interesowali nadal jestem sama ;D

Spokooojnie, gorzej jakbyś miała ponad 40 i taką sytuację :D

Gość SheeAnyya6
nie znam NIKOGO kto byłby ciagle sam mając więcej nirz 19-20 lat

Gość dziwadło...
SetsunA>>>> 40 lat i sama??? ponieważ jestem nieprzystosowana do tworzenia i utrzymywania więzi emocjonalnych z płcią przeciwną, to tylko kwestia czasu. dokładnie 16 lat.

ja nie uważam Ciebie za dziwadlo. to Twoje życie i nikogo nie powinno interesowac czy jesteś z kimś czy nie

Gość ptwmjgtm
a właściwie to jestem lekka bajerantka i myślę że jakbym któremuś z kolegów powiedziała że jestem dziewica to by nie uwierzyli bo temat seksu jakoś mnie nie wstydzi i mogę o tym mówić i śmiać się . ale rozpraszaja mnie mężczyźni którzy mi się podobają i to przez moja niska samoocenę myślę że też niektórzy myślą że mam faceta- nie wiem skąd te wnioski moze dlatego że jestem niekiedy zimna dla obcych:)

Gość dziwadło...
Fieodora >>> ile masz lat??? jednak mimo wszystko zawsze coś tam masz do wspominania...;)

Gość dziwadło...
ktoś jeszcze się wypowie??? jak jeszcze można określić moją osobę??

Gość ptwmjgtm
Czemu chcesz się dolowac? jak można nazywać pytasz prawda jest taka że coś z nami jest lekko nie tak i przydałaby się wizyta u jakiegoś psychologa ale jeszcze poczekam:)

latem koncze 19 i wiem ze to wczesnie ale i tak nic sie nie zmieni bo przeciez zycie nie zmienia sie z dnia na dzien. nie wiem czemu, faceci poprostu sie mna nie interesuja na stałe tylko musze patrzec na moje kolezanki w stalych zwiazkach albo te ciagle randkujace i mi zle. tak samo w telewizji ten stereotyp ladnej kobitki za ktora szaleja faceci.

Gość tryhe
mam 20 lat i podobnie. Też wstydzę się o tym mówić np. znajomym w pracy. Zwierzyłam się tam tylko mojemu dobremu koledze i mnie rozumie :) też jestem ciekawa czy ta miłość kiedyś przyjdzie...

dziwadło... do wspominania..hm, nie za bardzo no bo to troche dolujacer ze sie faceci interesuja na chwie i jak juz chca to tylko jednego