Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość showyourythm

Dołek policyjny -kontakt ?

Polecane posty

Gość showyourythm

Witam zwracam się z prośbą o jaką kolwiek rade Jakąś godzine temu otrzymałam wiadomość od kolegi mojego chłopaka, że został zatrzymany i przewieziony na dołek... Nie jest wzorem świętości jak każdemu zdarzają się wykroczenia, niestety jego znajomy nic wiecej sam nie wie.. Czas mnie wykończy w gruncie rzeczy mogą go trzymać nawet do 72h, i tu moje pytanie czy jeżeli pojadę na komendę czy udzielą mi jakiś konkretnych informacji czy nie ma szans na to ? jak to wszystko tam wygląda czy mogą go zwolnić wcześniej ?

Gość Śliweczka33
A co przeskrobał?

Gość martin wyrostek
. Nie jest wzorem świętości jak każdemu zdarzają się wykroczenia Nie każdemu zdarzają sie wykroczenia, nie każdemu 🖐️

Gość showyourythm
Nic nie wiem nawet co zrobił... tylko tyle, że go zatrzymali

Gość kompocik44
a skad my mamy to wiedzieć?

Gość showyourythm
Bo możliwe, że ktoś też miał podobną sytuację ?

Gość showyourythm
Nikt nic nie wie na taki temat ?

Gość Prawniczyna
Nie udzielą ci żadnych informacji, zatrzymany ma prawo żądać powiadomienia rodzinę o zatrzymaniu. Mogą go trzymać 48 h lub do dyspozycji prokuratora. Jeśli nie popełnił przestępstwa, które jest zagrożone większym wyrokiem i nie będą wnioskować o areszt powinni go wypuścić rano.

Gość Prawniczyna
Miało być lub do 72 h do dyspozycji proroka

Gość showyourythm
Aha.. czyli już zwtpiłam, że wypuszczą go rano. Okej dziękuję za odpowiedź czyli jedyne to pozostaje mi czekać..

Takie informacje mogą podać rodzinie zatrzymanego. Ale czy powiedzą tobie to nie wiem chociaż wątpię. :(

Gość Prawniczyna
Zadzwoń do rodziców, najbliższej rodziny, ew. tego kolegi i niech ci powie pod jakim zarzutem go trzymają. Wtedy można nakreślić prawdopodobny scenariusz.

Gość Prawniczyna
Takie są procedury i to nie wina policjanta, nikt nie będzie narażał swojej dupy i posady dla dobra zatrzymanego. Ja swego czasu byłem zawinięty na dołek (mimo, że zostałem uniewinniony potem) i też nikt nic nie wiedział a trzymano mnie do rana. Do policjantów z dołka nic nie mam, chuuj w dupe tylko temu cwelasowi, który mnie zatrzymał...ale to się na nim już zemściło :)🖐️

Gość dokladnie...
moj syn tez opowiadal ze policjanci na dolku byli spoko. jeden nawet mu kupil papierosy....za swoje pieniadze, a rano syn mu oddal jak go puscili. Policjanci tez ludzie....niektorzy...

Gość showyourythm
Yhym, dziękuję za odpowiedzi.. pozostaje mi tylko czekać

Gość showyourythm
Boje sie tylko w jakim stanie go wypuszczą ..

Gość dokladnie...
spokojnie jak sie nie bedzie stawial nic mu nie zrobia....chyba raczej juz nie te czasy....

Gość Prawniczyna
Wypuszczą go w normalnym stanie, o ile to komenda w cywilizowanym mieście, że tak powiem. Mają kamery z mikrofonami w celach i pokojach przesłuchań :) Ps. Pewnie cię nie poinformowali bo syn nie chciał cię denerwować. Jak moja mama się dowiedziała o zatrzymaniu to ponoć prawie zawału dostała :O

Gość showyourythm
To jest dramat po prostu... Mam nadzieję, że nawet jeśli coś nabroił poważniejszego [ oczywiscie nie chodzi mi o zabójstwo czy cos podobnego..] to jutro rano go wypuszczą, bo przecież zwariować idzie.. A co do policjantów zależy na jakich trafił z doświadczenia jakiś tam znajomych co byli przewiezieni na dołek w trakcie byli wywożeni do lasu i zadawane były im ciosy w takie miejsca gdzie nie wystepuja później siniaki czy jakies uszkodzenia na ciele widoczne...

Gość Prawniczyna
Nie wierz we wszystko co mówią pajace w dresach, lubią dodawać dramatyzmu, zresztą jeśli drą się jeebać policję to co się dziwią :) Ja osobiście byłem podejrzewany o przestępstwo większego kalibru mimo to...przesłuchanie i cała procedura odbyła się w miłej atmosferze :D Prokurator był co prawda chamski ale co się dziwić, zjeebus nie podbił sobie statystyk :)

Gość showyourythm
Akurat w to wierzyłam bo mieli widoczne ślady pobicia, niektórzy policjanci niestety na małolatach się wyżywają bo mają stresująca prace. Oczywiście masz racje, że też policjant nie pozwoli na łacinę rzucaną w jego strone..

Gość gośćwiko
Już się adwokacino tak nie reklamuj :P

Gość gość
Nie jest wzorem świętości jak każdemu zdarzają się wykroczenia---kazdemu? wykroczenia ze skonczeniem na dolku? jak sie obraca wsrod patologii to sie wydaje, ze caly swiat tak wyglada :O