Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość let it beeeee

czy obrazić sie na faceta?

Polecane posty

Gość let it beeeee

spytalam sie faceta,z ktorym sie umawiam,czy wpadnie do mnie dzis bo nie mam planow na wieczor.powiedzial ze da rade wpasc o 20. no to ja happy,wzielam prysznic,zrobilam make up i czekam. za pięc osma on mi pisze,ze jednak jest zmeczony i idzie spac i ze do zobaczenia jutro na imprezie. jestem zla bo jak glupia tu sie pindrze,a ten dopiero za piec osma mi pisze... ach i wczoraj byly walentynki i nie bylo zadnej akcji z jego strony,nawet glupiego smsa.ok,spoytkamy sie ledwie miesiac ale i tak bylo mi przykro. czy powinnam sie obrazic bo on ma mnie w dupie?

Gość Wuzetka dfhu
Zacznij go olewać to zobaczysz co dla niego znaczysz.

Jak nic przysługuje Ci prawo do focha ;) A poza tym, jak sie ktoś zobowiazuje, to choćby sie paliło, waliło to trzeba się wywiązać! Bo to świadczy o szacunku do drugiej osoby i czy komuś zależy. A zmęczenie, sory jest średnią wymówką i chyba najgorszą z mozliwych bo pokazuje jak bardzo mu zależy...

Gość Józef i na
Tak, tak, tak weź się obraz małe dziewczatko, które nie potrafi samodzielnie zdecydować. Czy takie zachowanie chłopaka ją urazilo czy nie

Gość let it beeeee
czemu zawracam sobie nim glowe?bo dlugo bylam sama,a on jest mily,dobry w lozku...wiecie same..samotnosc czyni szarą codziennośc nieznosną..i boli mnie mysl,ze znowu bede musiala sie z nia zmierzyc..bo ostatnie dwa lata byly strasznie samotne... i wiedzialam,ze on chce ode mnie tylko sexu..bylam glodna sexu,wiec szybko do tego doszlo...spotykalismy sie glownie u mnie,zawsze byl sex.. ale on jest troche jakby niekomunikatywny..nie bardzo rozumie moje motywacje...czy wyjasnic mu czemu jestem zla czy w ogole przestac sie odzywac?

Gość let it beeeee
czemu pytam?bo zawsze z mojej winy wszystko sie rozpadalo.a moze po prostu nigdy nikomu na mnie nie zalezalo w taki sposob,ze kazdy wyraz moejgo niezadowolenia powodowal koniec zwiazku lub pseudozwiazku?dlatego chce sie upewnic,ze postepuje wlasciwie

Gość Józef i na
Panna jeśli to tylko o sex chodzi to może faktycznie był zbyt zmęczony?

Gość rudamaruda000
jeżeli po miesiącu znajomości on się nie stara to jakie są podstawy, żeby myśleć, że kiedykolwiek zacznie... samotność swoją drogą, ale warto być z kimś kto ma Cię gdzieś? już chyba być lepiej sama, przynajmniej dla mnie. pierwsze miesiące to on powienien być tak oczarowany że stawałby na głowie, żeby Ci zaimponować...

no wiem o co chodzi z ta samotnoscia\, ale nie mozna tak na siłe. jak jest nie komunikatywny i szcelisz focham, nie powiesz mu o co ci chodzi to on sie w zyciu nie domyśli o co Ci chodzi. Musisz mu to powiedziec i na jakis czas tez olewać. a na imprezie tez go olej i baw sie dobrze z innymi.

Gość let it beeeee
poniazniem sie chyba byloby nie zaregowanie i udawanie,ze nic sie nie stalo?

Gość Anka z Warty
tez bym sie wkurzyła. Myślę że powinnaś mu powiedziec ze wypadałoby zeby dał ci wczesniej znac ze nie przyjedzie bo jest zmeczony a nie dopiero na ostatnią chwilę. Zawsze warto od razu mówić to co nam sie nie podoba.

taaak, mi chodzi o to, żeby się nie poniżać i dać sobie z nim spokój :D🖐️

Gość let it beeeee
sytuacja taka,ze on po pracy poszedl na silownie,i dopiero jak skonczyl to mi napisal,ze nie ma sily i idzie spac..;/ jest maniakiem sportu...ja ogolnie nie myslalam o nim nigdy powwaznie,raczej mi samotnosc czynil lzejsza,ale chcialam kogos kto by mnie szanowal... i w sumie ja tu nie czekalam na niego z kolacja,ot takie niezobowiazujace spotkanie..wybaczylam gdyby nie fakt,ze nie bylo wczoraj na walentynki ani jednego milego gestu

Gość Anka z Warty
no ale jakiego gestu od niego oczekiwałaś w walentynki? Przeciez jestescie ze soba tylko dla sexu, a walentynki obchodzą zakochani. Ten facet nie napisał ci nic we walentynki ponieważ nie jest w tobie zakochany. Dzisiaj nie przyjechał poniewaz juz nie mial siły na sex. Daj sobie spokoj koleżanko

Gość Józef i na
Let IT ... Wybacz spotykasz się z gościem na numerek od czasu do czasu ale masz pretensje o to, ze na Walentynki nie było miłego gestu. Noz przeciew z całą moją obojętnością do tego swieta to jest święto zakochanych, laurki z wyznaniem uczucia się spodziewalas czy co? Weź. Ty strzel tego focha

Gość let it beeeee
:(

Gość let it beeeee
co za palant,do teraz nie odpowiedzial na smsa jak mu napisalam,ze zmarnowal mi piatkowy wieczor

Gość mnmbnm
odezwij sie na gg jak mozesz:45888838