Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka z problemem

Czy to juz powolne wypalanie sie w malzenstwie?

Polecane posty

Gość mezatka z problemem

Ostatnio zastanawialam sie czy tylko tak jest u nas :( Jakos oddalilismy sie z mezem od siebie, praca, dom, obowiazki itp. Po slubie jestesmy 9 lat, czy to normalne? Czy mozna jakos temu zapobiec, zeby nie doszlo do rozwodu?

Gość malbciwbv
powiem Ci, że też tak mam. Z tym, że ja po ślubie dopiero 2 lata:( więc tym bardziej mnie to martwi. Razem jesteśmy 6 lat od samego początku razem mieszkaliśmy, więc ślub dużo nie zmienił.. Ale racja, obowiązki, praca, brak czasu to wszystko oddala od siebie. Niby trzeb postarać się na nowo "wzniecić ogień" w związku, tylko to nie takie proste, kiedy już na tyle się znamy, że trudno jest jakoś zaskoczyć czymś...może ktoś będzie miał jakieś sprawdzone rady, chętnie tez poczytam:)

Gość mezatka z problemem
dzieki za odzew :) Ja tez sie martwie, bo cos wygasa... nie wiem czy to normalne po latach bycia ze soba, czy moze jednak istnieja pary wiecznie zakochane?

Gość mezatka z problemem
doszlo nawet do tego, ze rozmyslalam czy poslubilam wlasciwego faceta :(

Gość mezatka z problemem
zawsze szczery - a ty?

czyli nie udajesz? to mam dla ciebie takie pytanie - czy zawsze bylas taka durna czy moze od niedawna czujesz sie gorzej? i pytanie dodatkowe - czy to normalne, ze dorosla kobieta zadaje pytania na poziomie gimnazjalnym?

Gość gdzie wasi rodzice sie pytam?
małżeństwo to nie jest abonament na 2 lata, głupie baby, gdzie wasi rodzice sie pytam?

Gość do zawsze szczery
zawsze szczery, a jak jest w twoim malzenstwie? Dalej gruchacie jak golabki? :D

Gość mezatka z problemem
rodzice nie zyja, wsibska osobko :(

Gość mezatka z problemem
a co cie tak to ciekawi? BTW, jaki jest twoj status cywilny, bo chyba nie zonaty?

Gość mezatka z problemem
zawsze szczery: Do widzenia :)

Gość mezatka z problemem
mam nadzieje, ze wypowiedza sie jeszcze jakies osoby bedace w zwiazku malzenskim

Gość malbciwbv
matko jakbym o sobie czytała:) też czasami się nad tym zastanawiam i myślę, że chyba nie ma osoby której by takie myśli nie nachodziły. Osobiście nie wierzę w wieczne zakochanie. Rutyna wcześniej czy poźniej dopadnie każdego.Tylko trzeba mieć sposób, żeby ją jakoś przezwyciężyć:) ja jeszcze nie odkryłam niestety:) Z drugiej strony facet też mógłby się postarać, a nie tylko my się martwimy co tu zrobić, żeby uczucie nie wygasło

i na podstawie ich wypowiedzi stwierdzisz czy twoje malzenstwo sie wypala i czy to normalne czy nie? litosci x a juz the best jest :Czy mozna jakos temu zapobiec, zeby nie doszlo do rozwodu?

Gość a nad czym tu sie wypowiadac?
bylo minelo, nic nie jest wieczne i o co ci chodzi babo?? idz stad i nie zasmiecaj takimi tematami forum

Gość mezatka z problemem
malbciw - wiem, poczatki zawsze sa super, potem rutyna... i jest jak jest. Moj maz sie stara raz na jakis czas ale to juz nie to samo.

Gość malbciwbv
do zawsze szczery - dlaczego nie nauczyłeś się czytać ze zrozumieniem? skończyłeś jakąś szkołę? jeśli nie potrafisz ustosunkować się do tematu, to po prostu nie pisz i nie zadawaj nic nie wnoszących do tematu pytań.

Gość mezatka z problemem
To juz nie te minety co kiedys, kiedys tak ssal mi lono ze az sasiedzi sie budzili...

Gość mezatka z problemem
sorry, nie wiedzialam, ze tutaj najlepsze tematy to minn. znalazlam majtki w aucie :P Takie maja najwieciej odpowiedzi :P

jednak podszywy nie zawodzą, czym bez nich byłby top....ehhh... :)

Gość bo to forum gimbazy
wiec wypad dorosla kobieto

Gość mezatka z problemem
OK, pa! juz wole miec ten problem, niz byc na miejscu niektorych forumowiczow :D