Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama sie wyrzuce z domu

humory w ciazy

Polecane posty

siema ciekawa jestem czy ktoras tez tak ma? bo mnie az trzesie od srodka taka mam nerwice do partnera sie nie odzywam od dwoch dni bo wiem ze jedyne co mu powiem to wynos sie,a najgorsze jest to ,ze szczerze mam ochote zeby sie spakowal i zniknal,mam ochote byc SAMA! masakra juz sobie ztym nie radze

Gość moja_mila
hahahah tez tak mialam;) jak go nie bylo to czekałam na niego. wystarczylo jedno slowo zebym mogla wybuchnąć w ciagu sekundy :) bardzo mnie draznił, denerwował az powiedzialam to mojemu gin. ale powiedział ze to norma wiec sie tak nie martwiłam tym ;)

Gość upuszczanie krwi pijawką
spoko... znam związki, gdzie ona była w ciaży a on miał humory :D ty przynajmiej możesz zwalic na hormpony :D

ja sie tez nie martwie,tylko wsciekam! no i naprawde mam ogromna ochote mieszkac sama pracuje,mam dwoch synow i sporo zajec,wiec to nie z nudy,tylko ze dzieci nie wywoluja u mnie atakow zlosci tylko partner-serio mysle ze wole byc sama brakuje mi swietego spokoju i tego ze nic nie musze ,nie mam ochoty na jakikolwiek kontakt z nim,ze nie wspomne o wczorajszych walentynkach w ktore tez nie mialam najmniejszej ochoty na jakikolwiek kontakt z nim moze to dobry pomysl zeby w spokoju przechodzic ciaze i lepiej bedzie jak sie wyprowadzi?

buuuuuu....normalnie zaraz mnie rozsadzi z wscieklosci! wiem ze to nie ja,ale nie potrafie tego kontrolowac sama sobie wspolczuje

Gość Dowcipny Johnny
Może gdybyś miała męża, to by cię nie denerwował. Masz partnera, jesteś taka nowoczesna i światowa, a tu zonk!

mysle,ze to nie jest powodem,ale masz troche racji meza byloby trudniej wyrzucic z domu