Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maaggg

jak to rozumiec...?

Polecane posty

W pracy poznałam takiego chłopaka najpierw troche gadalismy a ostatnio widze ze coraz czesciej sie na mnie patrzy ..hm on ma dziewczyne ja mam faceta -ja niezbyt szczesliwa w zwiazku ale mieszkam z facetem on nie wiem ....dodałam go na facebooku do znajomych on zaakceptował ...ja czesto siedze na fejsie i jak wejde ja na tego fejsa on znika ....ale automatycznie hm...w pracy zawsze mowi mi czesc troche lata za mna oczami ....jak zrozumiec taka sytuacje.....jakos go bardzo lubie ...w ogole jest super przystojny podoba mi sie ale oboje jestesmy w zwiazku ....jak go zrozumiec ...jak zrozumiec taka sytuacje ....mysle ze bedziemy sie lubic cały czas....nie wiem....jakas chemia obustronna ...cczy cos hm...ale na fejsie nie gadamy nie piszemy nic ja to moze bym chciała ale nie wiem ....on mnie unika moze boje sie dziewczyny ze zobaczy te wiadomosci z fejsa czy nie wiem sama....nie rozumiem go troche ale coz oboje jestesmy w zwiazkach jednak sie lubimy ....co o tym myslec....? i jak rozumowac jego postepowanie.....miał ktos tak....?

Gość fgf
może ci się wydaje, a może tak jest, może po prostu doprowadź do jakiejś rozmowy.

jest tak na bank ze sie na mnie patrzy i ja na niego to sie czuje w pracy gadamy ale popisac to juz lipa troche dziwny układ w sumie ....hm...wole nie gadac to wstydliwe tematy jeszcze sie wszystko popsuje a czuje w głebi duszy ze sie lubimy:) ech...tak sie porobiło moze po 3 mesiacach ale to jednoczesnie z mojej i jego strony niezle ze tak za soba latamy oczami no nieżle

Gość fgf
a może zostaw to tak jak jest na razie. zobacz jak cały czas o tym myślisz i jesteś podekscytowana. niech czar trwa.....

co ja o nim mam mam myslec....i tak wiem ze sie lubimy...to sie czuje...

miał tak ktos... i co było dalej....?mnie to sie podoba bo dla mojego faceta wazniejsze sa komputer i hobby niz ja hm...ale z nim mieszkam tyle lat....kurcze nie wiem coz ta jego dziewczyna ...skora za mna tak oczami lata...hm ładny jest i przystojny i na dodatek fajny lubie go....

mozna kochac 2 osoby roznoczesnie...? hm ale układ z facetem z pracy jest troche niezaciekawa sprawa...poza tym z moim facetem mieszkam tyle lat....mysle ze sprawy sie wymkeły troche z pod kontroli zarówno u niego i u mnie...hm ale nieraz sie nic na to nie poradzi to jest chemia hm...chyba juz tak pozostanie ze bedzie gadac w pracy a na fejsie on mnie unikac moze tak musi byc....?

kurcze ale polubiłam go i przystojny jest i sie widzimy czesto w pracy ech

chyba sie troche zagalopowalismy... trudno sprawy sie troche wymkeły spod kontroli ...ale jak sie takna siebie gapimy mysle ze sie podobamy sobie bo jak to nazwac inaczej....

Gość fgf
sprawy się jeszcze nie wymknęły spod kontroli. to jest kontrolowane. tylko się gapicie... niekontrolowany jest sex w toalecie...

kurcze ale on ma dziewczyne a ja faceta....hm ale ta chemia ...to sie wymkneło spod kontroli wczesniej tak nie mielismy a pracujemyw jednej firmie tylko po 3 miesiacach a wczesniej nie gadalismy nawet ..rach ciach rownoczesnie oboje...chemia obustronna nic juz nie poradze przystojny jest ...ja moze tez zaczełam dbac bardziej o siebie i to wystarczyło

chyba juz tak pozostanie ) lubie go i tyle ...a moze on mnie unika na fejsie bo nie wiem jak to by mogło sie skoczyc ...lepiej jest tak jak jest ech:)

no to pieknie dzis z nim pogadałam troche i kurcze powiedział mi ze go przenosza do innej pracy i ze juz ostatnie dni...:( no nie moge poprostu bardzo go polubiłam przyzwyczaiłam sie ze jest wzawsze w pracy ze go spotkam ze pogadam z nim a tu taka kleska ....normalnie poryczałam sie jak wrociłam do domu gadałam tez z nim o tym fejsie i czy mnie unika on powiedział ze jest pozno z pracy ...i troche z nim pogadałam ogolnie powiedziałam tez zeby dał znac jak tam z ta jego praca nowa zeby napisał na fejsa mi kurcze ale nie wiem watpie ...strasznie mi smutno i płacze...nie wiem co to jest bardzo naprawde bardzo go lubiłam smutno mi ,hm juz go chyba nie zobacze on powiedział ze jutro jest w pracy ja mam wolne w pon on ma wolne a ja jestem a dalej juz chyba nie bedzie go :( ale dół...pewnie nic nie napisze mi na fesa ech :(