Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dsjhhdshjksdg

Moja matka...

Polecane posty

Gość Dsjhhdshjksdg

Moja matka jak tylko ma okazje czy jakas kotnia czy cos to od razu wyzywa mnie od iidiotek albo debilek.co mam zrobic

Gość olka_zoneczka_kochana
moze nia jestes :D a tak na serio? poprostu jej powiedz ze to cie bardzo rani i smuci i wyjdz wtedy, zastanowi sie , mysle ze ona nie czuje ze sprawia ci tym bol

Gość Dsjhhdshjksdg
Dzieki,ale to i tak nic nie da.ona nie ma uczuc ani ludzkich odruchow,wszystko wie najlepiej,i skoro mowi ze jjestem idiotka to za nia mnie ma,moze faktycznie jestem,nawet nie wie jak mnie rani takie cos.prosisz blagas a do niej jak do sciany i jeszcze nic u siebie nie widzi tylko ja mowie ze moglaby nie ten bo mnie too rani,a ona ale co ty chcesz,nie rozumie,albo nawrzuca mi i powie to ja sie nie bede wcale juz odzywac.no juz nie moge psychicznie,bym chciala zeby bylo dobrze staram sie ale sie nie da z nia noooo

Gość olka_zoneczka_kochana
a o co sie tak klucicie?podaj przyklad rozmowy

Gość kocyk8
a moja ciągle wyzywa "idź się umyć" jak zdarta płyta :O

Gość Grzebię se w dupie
Może Twoja matka powinna się leczyć:O

Gość Dsjhhdshjksdg
Ostatnio byl taki czas ciagle klotnie,a w sumie to ona miala ciagle o cos pretensje do mnie o wszystko sie czepiala,i ja ja prosilam zeby tak nie robila,bo ja juz nie wyrabiam psychicznie przez to a ona nic ze o co mi chjodzi,plakalam blagalam zeby chociaz ten raz mnie zrozumiala,jak nie to to wuymyslila,ze ja sie zmienilam ze sie zrobilam taka siaka,to prawda,no i tam kurde za duzo by mowic,powiedziala mi ze wszystko jej we mnie przeszkadza,troche sie zmienilam bo faktycznie zauwazylam ze jestem za bardzo chamska do niej,ale to za malo,jak to porawilam,to o co innego sie przyczepila i tak ciagle,jak nie to,to zaraz cos innego,ja mowie ze chce zgody,ale nie dam sama rady,ehhh wtedy juz byl taki krytyczny moment pogodzimysmy sie i bylo okej a dzis po prostu taka zwykla klotnia a ta znow ze idiotak jetem itp,albo np ona zqwsze robi mi tak,ze jest o cos zla ale pytam co jest to nic,ale chodzi obrazona patrzry na mnie w ten sposob jaki znam,ale nic nie pwoe a kurwa wie ze mnie to tak meczy jeszcze gorzej takie cos bo nawet nie wiem o co jej chodzi,ona sama chyba nie wie,ja mam 18 lat ona nigdy nie pwoiedziala slowa przepraszam,nigdy jej lzy nie polecialy,bo ona po prostu uwaza ze zawsze ma racje i jest idealna,sama to mowi nam

Gość Dsjhhdshjksdg
Ja nie mowioe ze jestem bez winy,ale kurde bo generalnie chodzi o to ze zawsze bylam grzeczna dziewczyneczka,a teraz jak mne wyzywa czy cos to nawet odpyskuje,moze czasem za ostro,ale to z dwa razy sie zdarzylo,powiedziala mi o tym i juz tak nie robie,boli chyyba ja to ze juz nie moze mi nawciskac a ja grzecnzie to przyjme, tylko ze mam swoje zdanie itp,ona mi gada ze ja jak z kolezanka z nia,no ale nie wyzywam jejc zy cos uwazam na slowa,tylko po prostu nigdy wczesniej taka nie bylam,ze cos odpyksowalam itp,a teraz tak robie i jest zle,ale nie dam soba pomatac ej ile mozna

Gość Grzebię se w dupie
Zawsze Cię tak wyzywała?

Gość Dsjhhdshjksdg
Wolalbym jak moj brat miec na wszystko wyjebke,ale ja taka nie jestem,ale przez to ze mi tak zalezy i sie stram a ona jest taka oschla,ma to w dupiue udaje twarda to juz ja sobie psychicznie nie radze,sama to widze,mnie to tak meczy.jakbym ja zawsze pierwszgo kroku nie zrobilaitp to wcale bysmy sie nie godzily,bo ona to nic,bo uwaza ze ma racje i tyle.juz nie moge kurwa no siedze i rycze,tak bym chciala zbey ona miala jakies uczucia jesuu

Gość Dsjhhdshjksdg
Nie,od jakiegos czasu co wtedy sie tak klocilysmy,a teraz drobna sprzeczka i tez zaraz.spodobao jej sie to.ja mam wrazenie jakby jej to przyjemnosc sprawialo ze ja placze sie mecze,a ona taka wazna sie czuje wtedy.cjhelpi sie tym.