Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spoko, ja sie

Polejcie mi, mam doła :(

Polecane posty

Gość spoko, ja sie

Do tej pory nic mi się w zyciu nie udało. Mam 25 lat (wygladam na licealistkę...) Nie mam pracy, siedze na garnuszku. Facet, w którym jestem zabujana od 4 lat ma inną. Ja jestem nieszczesliwa w uczuciach. Chciałabym pisac, ale nie mam lekkiego pióra więc nic mi nie wychodzi z tego, a dodam, że zawsze byłam chwalona w szkole za pisanie - podobno miałam talent. Juz go widocznie nie mam::/ Jestem DDA i mam lekką fobię społeczna. Mam pełno jakichś pryszczy na twarzy, chory kregosłup i zryta psychę. Najgorsze jest to, że nie mam alkoholu, by się znieczulic, siedzę więc na trzeźwo i smęce. Help meeeee :( A i angielskiego dobrze nie znam ;( Beznadzieja... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość dfbaviudsv
tez mam syfy na ryju na dodatek jakies 20kg nadwagi, bulimie, nerwice, depresje, osobowosc borderline, do tego mam chujowa prace z ktorej zrezygnowalam a nie mam innej jeszcze. angielski znam srednio na jeza, nic nie umiem, nic nie wiem. nie mam wlasnego mieszkania, nie mam meza, nie mam dzieci i jestem starsza od ciebie

Gość dfbaviudsv
aha no i zapomnialam o problemach z kregoslupem i neurologicznych ;)

Gość Martin_
spoko, ja sie A studia jakieś skończyłaś?? Naprawdę nie jest, aż tak źle, jak piszesz:)

Gość fotel
trzymaj się jakoś .za kilka lat mają w polsce zalegalizować eutanazje.może to jakaś rozsądna szansa dla ciebie.głosuj na PO i nie trać nadziei.

Gość spoko, ja sie
dvbav.... - pocieszy Cię banalne "wszystko się ułoży"? ;) Martin - smieciowe humanistyczne. Jest źle. Jeszcze z tym facetem, ja bym w ogien za nim poszła cholercia ;( To niesprawiedliwe.

Gość spoko, ja sie
fotel - nie łaże na wybory :( czyli nie jestem dobrą obywatelką ;(

Gość polopiryynacomplexx
3 lata temu tragicznie zginął mój ojciec, pół roku później przez smsa zostawił mnie chłopak, z którym byłam 6 lat (do dziś nie wiem dlaczego). w miedzyczasie trafialam na krętaczy, podrywaczy. potrzebowalam milosci. przez cały ten czas dręczyła mnie samotność, tęsknota i ból istnienia, wszystko naraz. ale życie toczy się dalej. własnie wrocilam z cudownego spotkania z cudownym facetem. nie jest jakos idealnie, nie jestem szalenczo zakochana. ale on obudzil mnie do zycia. doczekalam sie i chocby to mialo trwac jeszcze tylko chwile......dobrze, ze w ogole sie zdarzylo. szczescie przychodzi do tego kto za nim nie goni. trzeba wszystko przeczekac. bo zycie naprawde toczy sie dalej

Gość a co za problem
nauczyc sie angielskiego? siedzisz na garuszku to weź się za cokolwiek. Poszerzaj swoje kompetencje.

Gość The helper
I would like to help you, please give me a chance, i feel train to you.

Gość dfbaviudsv
spoko, ja sie dvbav.... - pocieszy Cię banalne "wszystko się ułoży"? ­ pewnie podobnie jak Ciebie :D

Gość gfdfdhfdsdhgh
Polewanie to nie jest dobry pomysł. Jak jeszcze zalejesz robala to sie nigdy z tego nie wydźwigniesz.

Gość spoko, ja sie
Nie chce flaszki - przyszłam_ponarzekac - wole tanie wino z colą ;(

Gość polopiryynacomplexx
nigdy nie jest tak zle, zeby nie moglo byc gorzej. wszystko jest ulotne. zamiast narzekac ciagle pomysl jak moglabys zmienic, naprawic swoje zycie.

Gość spoko, ja sie
helper - może coś trudniejszego? ;( moj angielski to poziom b1, wiec moze coz z c2 zebym sie całkowicie poczuła do 4 liter :(

Gość spoko, ja sie
polopiryn - zaczełam zmieniac, ale do wielkich zmian mam bardzo daleko i droga wyboista, ciernista. Bywa. W kazdym badz razie moje zycie to chaos, pomieszanie z poplataniem i potrzebuje nadludzkiej interwencji, by to ogarnąc.;( ale dziekuje Wam za wpisy, pocieszyliscie mnie ;)