Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robie chyba z siebie debila

Pindruje, stroje sie jak glupia z nadzieja, ze jakiemus wpadne w oko. Ludzie ..

Polecane posty

Gość czarny, granat, ciemnoszary
gesty, mimika, sposób zachowania dużo mówi o człowieku, czy chcesz czy nie człowiek info o drugiej osobie czerpie szybciej niż byśmy chcieli i na podstawie rzeczy oczywiscie nieistotnych dla człowieka inteligentnego:classic_cool: i ktoś tu popiskiwał coś o niemożności zaskarbienia sobie sympatii, czy mnie moje oczęta (oczywiście o niebo brzydsze od Twoich) zmyliły?

Gość gtrahka
no nie wiem czarny, kto tu sie zachowuje gorzej. A Autorka zaimponowała mi fragmentem, który zacytowałem. Spodobało mi się to.

gtrahka, wybacz, czy to ja zakładam temacik i mam problem, że nie mogę znaleźć faceta i nie odnajduję się w towarzystwie? :) więc co za znaczenie ma się czy w Twoim mniemaniu zachowuję się gorzej? (ha, czyli jednak dostrzegasz, ze autorka nie do końca OK się zachowuje:P) cóż, to czy brak zdolności towarzyskich komuś imponuje czy nie to już kwestia względna, więc nie mi oceniać. ale widzę, że macie coś wspólnego, widzicie świat czarno-biały, może jednak się spikniecie?;)

Gość CZARE
trzymają się z daleka od kosmetycznych i chirurgicznych oszustw

i jakoś nie zauważyłam by autorka prócz stwierdzenia "nie jestem zarozumiała" jakoś wytłumaczyła się z jakże ciekawych określeń którymi uraczyła resztę płci pięknej ;)

Gość gtrahka
Oczywiście co kto lubi. Cicha, spokojna dziewczyna. Towarzyska, śmiała - życie na dyskotekach, otoczona wianuszkiem macho, gotowa w każdej chwili oddać się każdemu po kolei. Ja wybieram opcję nr 1.

na szczęście ja obracam się w towarzystwie gdzie jest mnóstwo opcji, a nie tylko te dwie :) nie wiem czy współczuć klapek na oczach czy ludzi wokół Ciebie gtrahka, tak czy owak współczuję ;)

Gość gtrahka
Widzę bardzo cię coś boli.

nom, bo tabletki przeciwbólowe przestają działać :P czy miałeś inny pomysł? i przepraszam za wystraszenie moją zawiścią autorki :( nie poderwiesz chyba jej

Gość lady hounslow
Jak tak to czytam to śmiać mi się chce. Kazda kobieta lubi się stroić. Robi to częściej lub rzadziej. Ale uważam ze jak ma się znaleźć tego jedynego to się znajdzie i to bez torebki od Coco Chanel i bluzki od dolce gabbany;) nawiązując do kur domowych to ja siedzę w domu wychowuje dziecko.od czasu do czasu mam klientki w domu bo jestem kosmetyczka ale nie jestem zaniedbana i fleja. Lekki makijaż.ladna fryzurka i tak gotuje obiad dla męża.dbam o siebie nawet siedząc w domu.

Gość gtrahka
Skąd ci to przyszło do głowy, że chcę ją podrywać? Dla mnie znajomości zawierane przez internet to jakaś gruba pomyłka.

gtrahka, gruba? coś sugerujesz?:classic_cool: wybrałeś se podpunkcik i coś mi zarzucać próbowałeś, gdzie wystarczy czytać posty autorki bo czarno na białym masz. ale no przynajmniej nie jest śmiała (śmiała=przeruchana na dyskotece):D

Gość też zadbana;)
autorka przede wszystkim nie napisała jakie ma powodzenie wśród mężczyzn, bo może te wszystkie szary myszy, jak pojawi się facet, nie koniecznie pierwszy lepszy, tylko po prostu normalny, to dają mu szansę.. z czasem pojawia się uczucie i dlatego są w związkach, a Ty skoro wysoko oceniasz siebie, to pewnie też wysoko mierzysz:-)?

Gość też zadbana;)
1. trzeba być sobą - nie starać się być inteligentniejszą, ładniejszą, zabawniejszą, pewniejszą siebie, niż jest się w rzeczywistości.., jednocześnie pamiętając o tym, że całe życie warto się rozwiajć. 2. trzeba być otwartą na mężczyzn i ludzi w ogóle - dać mężczyznom odczuć, że jest się zainteresowaną 3. dojrzała kobieta nie bawi się w gierki - nie udaje niedostępnej, że jej nie zależy 4. szanuje się - nie rozkłada nóg na życzenie:-) 5. dba o siebie, tak żeby być w zgodzie ze sobą , czuć się ze sobą dobrze - zarówno jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny jak i rozwój intelektualny. Trzeba mieć swój świat, zainteresowania, dbać o przyjacół. Nie można opierać życia na posiadaniu mężczyzny! Jeśli nam samym będzie ze sobą dobrze to innym też będzie z nami lepiej:-) 6. nie wolno bawić się uczuciami innych, jednocześnie warto pamiętać, że czasami dobrze dać szansę komuś, przy kim być może na samym początku serce nie bije nam szybciej, ale też pamiętać, że nic na siłę:-) Czy ktoś się ze mną zgodzi:-)?

Gość gfdxstgresyrtyrtsyrt5
Nie martw sie!Napewno znajdziesz swego "ksiecia":) a faceci rzeczywiscie maja mega kompleksy na tle ladnych kobiet i to mega,wrecz rywalizuja czasami z nimi,przykre i to swiadczy tylko o inteligencji a raczej jej braku

Gość fdfsdf
Też zauważyłam , że teraz to te brzydsze mają facetów . Myślę , że faceci boją się ładnych i atrakcyjnych kobiet bo sami niewiele sobą reprezentują . Myślą jak brzydka to nie zdradzi i wiele jej do szczęścia nie trzeba , będzie kochać misia do śmierci z wdzięczności " Pustych zapatrzonych w siebie i wychwalających swoją urode panienek nie chcemy. Te ciągłe słuchanie jaka to ja jestem piękna i dlatego wszystko mi się należy co najlepsze.

Gość puste lale
zapatrzone w siebie och ah jaka ja piękna to lalusiów, gogusi, prostaków i ruchaczy czy bawidamków. Porządne kobiety dla porządnych mężczyzn.

Gość BłonT w załoRZeniu
..test jest prosty.....jeśli na drugiej randce po piętnastu minutach zaczynam się nudzić z Panią to randka trwa dwadzieścia minut....łącznie z pobytem w szatni i wyjściem......

Gość BłonT w załoRZeniu
..powtórka...faktem jet że najlepszą jakość nasienia mają : dresiarze,tz nieroby,obszczymÓrki,niebieskie ptaki, i początkujące pijaczki z pod lidla i sklepów z piwkiem.... ..tam jest target pustych lal ...LOL

Gość no ciekawe...
To może nie pindruj się i wtedy prędzej takiemu wpadniesz w oko :)