Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba mnie szlak

*********** uwaga ZŁY PIES ***********

Polecane posty

Gość chyba mnie szlak

JAK WIADOMO PIES MIESZKAJĄCY W BLOKU POTRZEBUJE SIĘ WYGONIĆ , GDZIE ? HMM W LESIE NA ŁĄCE ,OWSZEM , A JAK PAN NIE MA AUTA A WOKÓŁ BLOKI ? JEST PROBLEM. NIEWIELKI BO ZAWSZE GDZIEŚ TAM KAWAŁEK ZIELENI SIĘ ZNAJDZIE I PSIAK POHULA , GORZEJ JAK PSIAK NIEZNOSI INNYCH SAMCÓW , A KATASTROFA KIEDY INNY SAMIEC RÓWNIEŻ NIEZNOSI INNYCH SAMCÓW. I CO ? JAKIEŚ RADY ?

Gość chyba mnie szlak
ACHA , NO NIEZŁY POMYSŁ ,ALE CHYBA PALIMY ZUPEŁNIE INNE ZIELE ...

Gość chyba mnie szlak
ale sie naradzili że hoho , gdybym tak napisał że mam problem bo moja panna nie chce w tyłek , temat miałby 30 stron , a tu taka etiudka a nie tasiemiec ala moda na sukces:(

Gość opowiedz coś jeszcze
nie udzielam się ani w wątkach o analu ( z braku doświadczenia), ani w wątkach o psach, z braku psa. Z tego co widziałam u znajomych, psy swobodnie zapierniczają między blokami, ganiają przechodniów, gryzą się z innymi psami (ale to już rzadziej), w każdym razie psy mają sie w tym kraju niezgorzej. Nie ma przeszkód, żeby je wyprowadzać gdziekolwiek :)

Gość chyba mnie szlak
nie szlag ,a szlak , nie wiesz jaki jest zamysł mojego nicka to nie komentuj ,poza tym nie jesteś wróżką a jeśli to kiepską bo nie jestem kobietą.

Gość ula której ukradli nick
Mój pies nie lubi psów A ja nie lubię ludzi Woń zadów, jazgot słów Obu nas szczerze nudzi Czasami ktoś się zbliży Upewnić się czym pachnę I pies mój go poliże I ja ogonem machnę. A ów w słabiznę mi Swój nos bezczelnie wtyka I tylko po to, by Z pogardą się odsikać. Więc odchodzimy w dal Nie dbając o ogładę Brodząc z połyskiem fal Za swoim własnym śladem. Mój pies nie lubi psów A ja nie lubię ludzi Woń zadów, jazgot słów Obu nas szczerze nudzi Czasem, jak pomylony Pędzi za którąś z suczek - Ja miałem już dwie żony I starczy nam nauczek. Więc go do wody - buch! Wrzucam wśród fal rozprysków, Wprawiamy łapy w ruch I radość bije z pysków. Potem w słonecznym śnie Sierść nam paruje słono, Więc otrząsamy się Od nosów do ogonów. Mój pies nie lubi psów A ja nie lubię ludzi Woń zadów, jazgot słów Obu nas szczerze nudzi Siadamy na krawędzi Wpatrzeni w morski majak, Ja drapię się - gdzie swędzi - On liże się po jajach. Mieszamy tak dzień w dzień Te piesko-ludzkie światy, Wdychamy przestrzeń lśnień Rzucamy sobie patyk. Mną szczęsny skowyt łka: Jak pięknie bez człowieka! Jak pięknie jest bez psa! Zgodnie mój pies zaszczeka. I aż nas zmierzch ostudzi Siedzimy tak we dwóch - Bo on nie lubi ludzi, A ja - nie lubię psów... Jacek Kaczmarski 24.8.1997

Gość jak bylam mała
Woń zadów, jazgot słów Obu nas szczerze nudzi Siadamy na krawędzi Wpatrzeni w morski majak, Ja drapię się - gdzie swędzi - On liże się po jajach. x :D