Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sin City1987

Obrażony kolega, wszystko przez kobietę

Polecane posty

Cześć. We wrześniu mój bardzo dobry kolega zaprosił mnie na domówkę. Na imprezie poznałem jego przyjaciółkę, nazwijmy ją Magda (tylko przyjaciółka, znają się od lat i nic między nimi nigdy nie było, zresztą ten mój kolega ma dziewczynę). Na tej domówce przelizałem się z tą Magdą, tydzień później umówiliśmy się na piwo a na kolejnej randce ona mnie zaprosiła o siebie. Poszliśmy wtedy do łóżka, jednak słabo to wspominam. Dawno się nie kochałem i niestety szybko doszedłem. Po wszystkim było mi tak głupio, że wstydziłem się z nią umówić na kolejne spotkanie. Jednak tydzień później ona do mnie zadzwoniła i chciała się umówić, jednak ja nie mogłem bo miałem bardzo ważną sprawę do załatwienia. Zaproponowałem inny termin ale akurat wtedy ona nie mogła. Po tygodniu znów zaproponowałem spotkanie, jednak ona miała inne plany. I tak wyszło, że nasz kontakt się urwał. Ale nie w tym problem. Najgorsze, że mój kolega jest na mnie śmiertelnie obrażony bo uważa, że ja się zabawiłem jego przyjaciółką, że chciałem sobie tylko poruchać itp itd. On nam od początku bardzo kibicował, żeby wyszło coś więcej z tej znajomości. Jenak się nie udało, a on mnie ma za największego bydlaka na globie. Tylko że to akurat nie prawda, miałem szczere intencje co do tej dziewczyny. Nie wyszło, no cóż trudno się mówi tylko dlaczego muszę tracić dobrego kumpla? Co zrobić, żeby było między nami jak dawniej, żeby odbudować nasze koleżeńskie stosunki?

Gość ja się wypowiem
o to ta pizda prowokator :D

Gość łut szczęścia
Koleżanki kurwy niech sobie pogratuluje :)

? Jestem tu po raz pierwszy i ostatni. Chyba mnie z kimś pomyliłeś koleś, jak coś to niech moderator tego portalu sprawdzi mnie po adresie IP. Mam konkretny problem i nie wiem jak go rozwiązać.

łut szczęścia: Dlaczego masz czelność ją obrażać? To bardzo sympatyczna dziewczyna, a że nam nie wyszło no cóż. Jednym się uda, innym nie. Nie każdy do każdego pasuje.

Gość Daria432142354252
Może po prostu pogadaj szczerze z kumplem jak to naprawdę było.

Gość Kasandraaaa354548
To świetna dziewczyna, szybko poszła z tobą do wyra

Gość Gwałcicielka staruszków
To wlaśnie tak wychodzi jak randkę zaczyna się oo łózka, faktycznie porządna jest ta dziewczyna....

Gość Majkiii
Pogadaj szczerze z kumplem ;p