Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kottu321

Rozstałam się z facetem po 1,5 roku..

Polecane posty

Gość kottu321

Historia długa i pogmatwana, on był najpierw moim przyjacielem przez 5 lat, nie myslalam o nim wtedy jak o partnerze. W skrócie - on mieszkał na drugim końcu Pl., spotykalismy sie nie często od czasu studiów. Ale wpadlismy na siebie na festiwalu i opowiedział mi , że ma problem ze znalezieniem pracy. Długo nie myslac, skojarzyłam, że przecież ja pracuję w firmie, która w dużym stopniu odpowiada swoją działalnoscią jego wykształceniu. Poleciłam go szefowi, przyjechał. Po jakims czasie gdy mieszkał u mnie cos się zaczęło miedzy nami dziać. Być moze dlatego, że ja byłam po prostu bardzo samotna i potrzebaowałam bliskosci. Po około pół roku bylismy już oficjalnie parą. Praca jego niestety wymagała częstych wyjazdów więc widzielismy się z czasem coraz rzadziej. Ja odeszłam z firmy bo miałam dosc plotek na nasz temat i przykrej atmosfery, wyjechałam za granicę na kurs językowy żeby odpoczac i pozbierać się. Jakos to się kręciło, nawet zastanawialismy się czy nie wyjechać razem na stałę. Ale z czasem zaczęłam o dczuwać coraz mniejsze zainteresowanie z jego strony, słaby kontakt, tylko gg sms, nie dzwonił nigdy (ma z tym jakis problem). Za pierwsze zarobione pieniadze i zaoszczedzone kupil sobie laptopa i aparat fotograficzny bardzo drogi. No i się zaczęło pstrykanie... po kilku koncertach zaczął się już zachowywć jak fotograf pracujący dla Dolce & Gabbana..Był dla mnie miły, pomagał w domu ale cały czas czułam się w jakims sensie samotna, nie czułam ,że mogę na nim do końca polegać. Wczesniejsze wydarzenia z mojego życia, mobbing w pracy, przykre rozstanie z innym facetem po 9 latach, wpędziły mnie w depresję. Wiedział o tym, ale nie potrafił mi pomóc, proponował żebym chodziła na basen itp. Czułam się sama z tą chorobą, bez wsparcia. On tymczasem pracował w delegacjach, a w weekendy chodził na imprezy i robił zdjęcia.Pomyslalam, ze chyba tak moze byc?Że może zbyt wiele oczekuję.Mielismy juz powoli osobne zycia. W łóżku układało się w sensie technicznym dobrze ale jesli chodzi o czestotliwosci to rzadko i głównie z mojej inicjatywy. Pytałam czy wszystko ok, czy moze ma mniejszy temperament, to logiczne - chciałam wiedziec nim podpisze ewentualny cyrograf. Mówil ze wszystko ok ale to sie powtarzalo w kółko.

Gość kottu321
Nie odeszłam z tego powodu ale moja frustracja rosła. Czulam się dla niego nieatrakcyjna, nie patrzyła na mnie tak jak zwykle facet patrzy na kobietę np w samej bieliźnie. Natomiast paniom na imprezach ubranym bardzo skąpo z chęcią robił zdjęcia. Było to dla mnie przykre gdy fotografował jakies pindrzące się do flesza pindy, albo wijące sie po parkiecie pijane latawice z biustem na wierzchu:(. Poprosiła żeby z tym skończył bo mnie to po prostu boli. Obiecał ale potem zrobil to ponownie.

Gość kottu321
Kolejne zdjęcie narąbanej laski z bluską ubraną chyba na odwrót bo widac bylo caly stanik i piersi ukazało sie mym oczom. Ponadto mnóstwo zdjęc nagich kobiet w kompie mial, twierdzil ze uzywa ich jako wzorów do doboru oswietlenia.. Nie wytrzymałam, miałam dosc kłótni bo ja nie jestem typem awanturnicy, chciałam spokoju i normalnosci. Poweidzialam więc, że skoro on zamierza nadal to robic i nie liczy się zmoimi uczuciami to ja musze odejsc. Komentarz jaki usłyszałam brzmiał : "cóż, proza życia" Po co zabral mi czas i wmawial że mnie kocha? Jest introwertykiem i malo mowi o uczuciach, dlatego nic z tego nei rozumiem. Ja jakas absurdalna sytuacja. Kochal sie we mnie od czasu studiow a jak juz mnie zdobyl to zrobil dosłownie wszystko nie tak jak należy..

Gość kottu321
hop, hop???

Gość kottu321
Gdyby komus zechcialo sie to przeczytac i powiedziec co mysli... dzieki

Gość Wiedenka
Mi się też zdaje, że on ma cos z głową, to nei jest normalne zachowanie... Kocha Ciebie a zachowuje sie w ten sposob. No i nie kumam w ogole jak moze facet sie nie interesowac tym co robisz i w ogole nie dzwonic???

Gość kottu321
Kurcze, widzę ze wy tez niewiele z tego rozumiecie:) No pogmatwana jest tak historia ale moze jednak ktos mial podobnie

Gość Wiedenka
Dosc romantycznie to wyszlo szkoda ze nie do konca, a fotografem to dzisiaj moze byc kazdy taka prawda, wystarczy miec dobry aparat

Gość kottu321
no zgadzam sie, przeciez zeby byc fotografem nie trzeba zadnej szkoly

Gość kottu321
dziwne jest w tym facecie to ze nie interesuje sie seksem a ma takie zdjecia i robi.. moze to gej i szuka kamuflarza?

Gość cóżwampowiedziec
Facet to taki stwór, ktorego ciezko ogarnac, a jak jest zamkniety w sobie to juz w ogole masakra. Ale zgadzam się z Real, tp naprawde wyglada na przypadek psychiatryczny:/

Gość chyba niedojrzały
wydaje sie ze to dzieciak jeszcze , ile macie lat?

Gość kottu321
29/30 lat

Gość ja1515
ciezko ocenić jak to jest. uwazam ze nie powinnas z niego rezygnowac...

Gość ja1515
ale dlaczego to ci nie powiem