Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desjsdsdalksdaslj

tak strasznie ja kocham

Polecane posty

Gość desjsdsdalksdaslj

wszystko bym dla niej zrobił, dlatego z Nia nie jestem, dlaczego tak sie rozminelismy? życie...

Gość desjsdsdalksdaslj
trwa to 6 rok, widujemy sie codziennie, jest chemia, niewinne flirty, ale jest to kobieta mojego kolegi, banał. Z żadną kobieta mi się tak dobrze nie rozmawia, żartuje i milczy, jestem typem raczej który na brak zainteresowania kobiet nigdy nie narzekał ale nie mogę Jej wymazać z pamięci, próbowałem, byłem w dwóch związkach przez te 6 lat, miałem przelotne romane, nic z tego. Nie chce mieszać Jej w głowie bo jej facet to porządny chłop, są fajna parą, Ona pewnie coś podejrzewa, próbowałem dac na dystans, pisała do mnie zwyrzutem 'dlaczego Jej unikam?'. A co mam robić? Teraz się zaręczyli, cieszę się Jej szczęsciem i jednocześnie w środku coś mnie rwie, najprawdopodobnej będę świadkiem na ich slubie, nie wiem jak to przeżyje, ale jeśli będzie szczęsliwa to ja też, widze Ją jak promienieje, jest piękna. Szkoda że się mineliśmy ale nie każdy może być szczęsliwy, może przejdzie z czasem...

Gość cxzaqwer
nie przejdzie, nie łudź się

Gość desjsdsdalksdaslj
czyli dalej udręka?

Gość pod tatrami
przeleć ją, będzie twoja :D

Gość desjsdsdalksdaslj
jak moge ją przelecieć? to jest kobieta mojego dobrego kolegi, instynkt samozachowawczy choć ciężko :-)

Gość pod tatrami
proste! stracisz kumpla zyskasz kobiete teraz masz kumpla nie masz kobiety przemyśl to

Znam jednego faceta z taką przypadłością. Męczy się jak cholera... już od ok. 3 lat. Jego zdrowie psychiczne jest porządnie nadszarpnięte, bardzo mi Go szkoda, cholernie wrażliwy mężczyzna... No cóż. Trzymaj się :)

Gość cxzaqwer
tak,udręka. Skoro to traw już tyle lat to nie nastawiaj się na to ze minie tak szybko.Badz przygotowany na kolejnych 6,potem kolejnych itd.

Gość desjsdsdalksdaslj
nie odbije kobiety koledze, obaj to znamy z innych związków wczesniejszych, trudno, czasem tak bywa :-)