Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sami się błaźnicie a potem

Prawiczki sami z siebie robią ofiary, a potem płaczą jak to oni mają źle

Polecane posty

Gość Sami się błaźnicie a potem

-nikt wam nie każe afiszować się z tym że seksu nie uprawialiście -to że nie wychodzi wam z dziewczynami to WASZA wina, jesteście brzydcy, biedni i głupi najczęściej. Trzeba to zmienić, a nie obwiniać wszystkich dookoła -jesteście zarozumiali, bo przecież "ja jestem idealny na męża i ojca" - a skąd wy to wiecie jak nigdy nawet w związku nie byliście ? -uważacie się za lepszych z niewiadomego powodu -myślicie że jak jedna was oleje to każda inna jest taka sama -macie wymagania z kosmosu -macie powalone charaktery. Spójrzcie najpierw na siebie a potem oceniajcie innych swoją miarą (bardzo niską zresztą)

Bardzo mnie ciekawi jedna rzecz - skoro piszecie, że jesteście od razu odrzucani z tego powodu, że jesteście prawiczkami, to skąd te kobiety niby to wiedzą :D ? Rozumiem że macie to na czole wytatuowane bądź mówicie o tym od razu: -cześć Monika jestem -hej Maciej, jestem prawiczkiem :D

ale w realu nie jest inaczej niż w temacie. x spotkales w "realu" odpowiedniki takich zali jak uprawiaja tutejsze "prawiki"?

Gość dsfsd
-macie wymagania z kosmosu 9\ Mam prawda by nie była puszczalska faktycznie wymagania z kosmosu

Niewolnicy etatu, olewacze, brudasy, pijacy, ruchacze, końskie ryje .. aż dziw bierze że kobiety lecą na takie gówna. x Taaaa :D a sam tu kiedyś ryczałeś jaki z ciebie nieudacznik i brzydal :D Paulinka jednak mądra jest:p

serio edward? az trudno mi w to uwierzyc, ze ktos naprawde sam siebie tak deprecjonuje, i w "realu" opowiadaja takie same banialuki jak ci tutaj?

Gość Pomyśl kobieto
"-nikt wam nie każe afiszować się z tym że seksu nie uprawialiście -to że nie wychodzi wam z dziewczynami to WASZA wina, jesteście brzydcy, biedni i głupi najczęściej. Trzeba to zmienić, a nie obwiniać wszystkich dookoła -jesteście zarozumiali, bo przecież "ja jestem idealny na męża i ojca" - a skąd wy to wiecie jak nigdy nawet w związku nie byliście ? -uważacie się za lepszych z niewiadomego powodu -myślicie że jak jedna was oleje to każda inna jest taka sama -macie wymagania z kosmosu -macie powalone charaktery. Spójrzcie najpierw na siebie a potem oceniajcie innych swoją miarą (bardzo niską zresztą)" 0 1. Nie afiszuje się z tym 2.Z kobietami mam dobry kontakt, Brzydki nie jestem, Biedny też nie, głupi też nie, Nie moja wina, że nie wychodzi z dziewczynami poprostu nie wychodzi. 3. Nie jestem zarozumiały Jestem idealny na męża i ojca. Mam postwawy a konkretnie odpowiednie wartości mi wpojono a na ojca: Zajmusie się dziećmi rodzeństwa od kilku lat jako wujek i świetnie mi idzie, nie raz zostawałem sam z dziećmi na cały dzień. 4. Nie uważam się za lepszych wręcz czasem czuje się gorszy 5. czasem tak uważam ale kobiety myślą tak samo. Każdy w jakiś sposób nieświadomie uogólnia. Kobiety myślą często, że każdy facet to ruchacz i chce tylko seksu a przecież to nieprawda. 6. wymagania nie mam z kosmosu, sympatyczna, zadbana, kulturalna, porządna kobieta z zasadami, ceniąca wartości rodzinne - to chyba nie są duże wymagania? 7. Powalone charaktery może mieć każdy nie tylko prawiczek. Ile to żalów kobiet na swoich mężów czy partnerów?

To samo jak brzydal chce zgrabną :D niech najpierw o siebie zadba, dobie sobie kaloryfer, poćwiczy, a potem niech do ładnej startuje