Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciagle mi sie odbija

ciagle mi sie odbija, a "normalną droga" gazy prawie nie wychodzą

Polecane posty

dla mnie to problem bo jest to krępujące - odbija mi sie naprawde często, nawet kilkanaście razy pod rząd i to bardzo głosno. Jestem wzdęta, zagazowana, ale jakoś wychodzi mi wszytsko przez bekanie a nie zwykłe pierdzenie. Nawet w nocy sie budze bo mam taki "pełny" brzuch, musze usiąść i dopiero jak mi sie odbije kilka razy to czuje sie dorbze i znowu moge spac. Nie piję nic gazowanego. Odbija mi sie ciągle i wydaje mi sie, że to jest największą przyczyną tego, że wymiotuję, bo wymiotuję właśnie zazwyczaj po takim intensywnym odbijaniu. Pije len, nie wiem co moge jeszcze na to poradzić. Jestem w 11.t.c.

brałam kiedys espumisan i w ogóle na mnie nie działał

Gość Zamiast
miałam tak w ciąży, ciągle uczucie pełności w żołądku. Właśnie woda gazowana mi pomagała bo wychodziło więcej na raz , spróbuj;-)

Gość ja z kolei poproszę
kminek dodawaj do potraw

po wodzie gazowanej ostatnio ciagle wymiotowałam ( nawet jak 2 łyki wypiłam ) ale np. po coli nie ( piłam ją na mdłości ) z kminkiem tez spróbuje, mimo, że go nie lubię

od pół szklanki coli nic dziecku nie będzie a może ci ulży

cole moge pic, tylko zgage po niej mam, ale co tam. Z kminkiem na pewno spróbuję, nie wiedziałam, że ejst dobry na odgazowanie. Dziekci dziewcyzny bo to odbijanie nie dosyć, że jest strasznie nieprzyjemnie i męczące to do tego strasznie krępujące.

Warto zadziałać doraźnie, a w aptece od groma róźnych środków. Ostatio farmaceutka podała mi ulgasim, skusiła mnie oczywiscie tez niska cena, ale okazalo sie ze jedna tabletka ma maksymalną dawkę substancji czynnych i działa błyskawicznie, szybka ulga!