Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teelefon tpsa pilne

załóżcie telefony stacjoanrne

Polecane posty

Gość teelefon tpsa pilne

kto nie ma niech zamówi jak najszybciej gdyż telekomuniakcja polska ma bardzo malo kliejntow i na 2015 rok przewiduje koneic twelefoni analogowej telekomuniakcja poslka dysponuje bardzo ciekawymi ofertami np za 49 zł są darmowe rozmowy na telefony stajonarnye lub za 41 zl darmowe wieczory i weekendy na telefony stacjonarne ja nigdy nie che miec komorki komorka promieniuje ja sie boje raka wam tez radze zrezygnowac z komorki na rzecz domowego koniecznia w tp.sa ;) prosze was!!!!!!! sory za byki :)

Gość kiła, kiłunia, kiłeczka
jak banda idiotów podpisala umowe z francuzami i pokazuje im w jaki sposób zażyna sie polskie kury znoszące zlote jajka - to masz prostą i zwięzła lekcje pogladową co zrobiono ze spółkami skarbu państwa wchodzącymi w skład NFI {................................................................................................} ocenzurowano

Gość jhjgjgkjkkgkg
gwarkoeej fresli na klopie

Gość gienka ty to masz
macius ma cos z glowa

Gość plokiju
hmmm, a ja własnie czekam az mi sie umowa skonczy i zrezygnuje

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jakze mnie cieszy fakt ze TP i Orange upadaja :D po roku umowy przeniosłam abonament z Orange do Play i bardzo sie ciesze ze to zrobiłam, bardziej oplacało mi sie zerwac umowe i zapłacic kare niz zostac do konca umowy, teraz płace połowe rachunku tego co płaciłam w Orange, oni maja fatalne oferty do tego traktuja ludzi jak idiotów i teraz maja, bardzo mnie cieszy ich upadek bardzo :) A telefonu stacjonarnego nie mam od lat i nigdy nie załoze nie opłaca mi sie to, starcjonarne tel to zbędny przezytek

Gość chciałeś z panną się zabawić i
H.U.J z TP.sa dzięki BOgu,że jużdawno zlikwidowała tel stacjonarny, teraz sa komórki,komputery,telefonie stacjonarna to przezytek 20 wieku. precz z TP sa

Gość chciałeś z panną się zabawić i
już dawno zlikwidowałam***

Gość ruchak kafeteryjny
jak będzie po 5 zl to się zastanowię.