Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpilka334400

dziewczyny przeszkadza Wam jesli chlopak jest łysiejacy w młodym wieku ?

Polecane posty

Gość gość
hahaha nie składałam c**propozycji (chociaż może tak to zabrzmiało), ja pisałam o 23:56 i mam chłopaka o własnie pięknych włosach ( i nie tylko) a śmieszny jestes jesli myslisz,że jakakolwiek laska umowilaby sie z kafeterianinem :D widzialam tutejsze paszteciory :)

Widocznie do tych paszteciorów również się zaliczasz , a za spotkanie z Tobą to musiała byś mi chyba nieźle dopłacić, bo na brak kobiet mimo łysej głowy nie narzekam

Gość gość
akurat dziewczyny z kafeterii, które widzialam były bardzo ładne :) (oprócz kciukiem :D )

Gość gość
absolutnie nie, nawet tacy mi sie podobaja ,zauwazyliscie ze duzo wykonawcow ----- disco polo , takich kolo 30 ma takie zakola i sa mega przystojni

Gość gość
Jak dla mnie to facet może być łysiejący w wieku 45-50 lat, łysina jest straszna, najczęsciej mają ją grubsi,spoceni faceci.

Gość gość
sama mam cienkie włosinki, więc nie mam co marzyć o facecie z bujną czupryną i muszę wziąć co los da, a najwięcej wolnych jest na politechnice, oni mają świecące czoła i łepetynki, no ale już chyba wolę wyłysiałego niż długowłosego z bródką i wąsami :O