Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maniek ze Wielkopolski

Zrobiłem eksperyment na portalu randkowym

Polecane posty

Wstawiłem zdjęcie jakiegoś gogusia o wyglądzie południowca z króciutkim opisem dosłownie kilka słów o sobie.Konto założyłem w poniedziałek i do dzisiaj otrzymałem 27 wiadomości od kobiet w wieku 21 do 42 lat w tym większość z dołączonym zdjęciem twarzy i figury.Kilka kobiet nie dołączyło żadnych zdjęć tylko napisały parę słów o sobie a niektóre otwarcie napisały że są mężatkami i interesuje ich sex. Ciekawe czy jeszcze jakieś do mnie napiszą :)

Gość ggggugu
nuda, było juz to ze 100 razy nie ty pierwszy bawisz sie jak dzieciak prawiczku

Gość ggggugu
tak , a dla facetów liczy się wnętrze.... Laska po solarze, z cycami na wierzchu, typowa dziunia z opisem NAPISZ A SIE DOWIESz dostanie 300 wiadomosci a skromna szara dziewczyna, zagubiona w swiecie, niesmiala zostanie olana albo wyruchana i oszukana 🖐️ zjeby

Nie jestem prawiczkiem to tak dla informacji i mam stałą kobietę od kilku lat i nigdy bym nie szukał kobiety przez portal randkowy bo to dobre dla nieudaczników. A że nie ja pierwszy zrobiłem taki eksperyment to wiem o tym bo też kiedyś czytałem o tym na forum ale chciałem się przekonać czy to prawda :)

Gość ewwqadsfr
A ile ten Twój gość miał lat?

Wpisałem mu mój rocznik czyli 1980 :)

Gość ewwqadsfr
Też tak chciałem kiedyś zrobić, ale zdjęcia mi nie przepuścili. Sam jestem całkiem przystojny, ale chyba wyglądam na dobrego gościa. Dostałem kilka oczek i ze 3 napisały, ale były to normalne wiadomości raczej. No jednej się bardzo spodobałem.

Gość ytruyhrthd
haha wiedzialem ze moje posty beda wrecz czerwona plachta na byka. Hipokrytki zglosily je a kolejne usunely. Wiec jak kobietki? Patrzymy na lico czy na serduszko? Wynika ze tylko na lico, reszte w d... mamy :). Ach przepraszam, na lico i na kase.

Gość gogo 33
jak madsz kase lico moze byc marne

wiesz bystrzaku,nie wiem,moze jakos mi sie tak wydaje,ale te portale prawdopodobnie wlasnie dzialaja na zasadzie - pierwszy odzew po zdjeciu i kilku slowach,tyle filozofii a eksperyment mialby racje bytu po kilku spotkaniach, czego oczywiscie zrobic nie mozesz,bo jak? coz,zaszalales,ciesz sie, gratulujemy sprytu w odkrywaniu oczywistych oczywistosci