Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona19999990

Nowa dziewczyna EXA

Polecane posty

Gość ona19999990

Czy też tak macie, że się do niej porównujecie, oceniacie ją pod każdy kątem i z perspektywy waszego związku? Myslicie, w czym jest lepsza i czemu on jest z nią a nie z wami? Nawet jeżeli do tego byłego czujecie już tylko obojętność połączoną z pogardą, (i z odrobiną żalu bo to jego wina że się rozpadł związek) i już niby jesteście 'ponad to' ale jak się dowiadujecie że jest w poważnym nowym związku i jest zakochany to... No własnie czy to dziwne że tak to rusza człowieka? Czy może powinno się wzruszyć ramionami ? Ja np dowiedziałam sie że mój były jest w związku z inną z ..facebooka. Najbardziej wkurzajace sa te jej fotki na których ona mu przesyła całusy albo pisze "kocham ciee..." a on je 'lubi' i w ogóle takie to dziecinne i wkurzające..

"Najbardziej wkurzajace sa te jej fotki na których ona mu przesyła całusy albo pisze "kocham ciee..." a on je 'lubi' i w ogóle takie to dziecinne i wkurzające.." xxx Ale co jest wkurzające? Bo dziecinne jest twoje zachowanie.

Gość ona19999990
No moje dziecinne zachowanie też ale i jej że sie tak tym obnosi na tym facebooku

Gość ona19999990
Albo dodaje takie obrazki na których sugeruje że właśnie idzie z nim do łóżka , albo że miała dobry seks

Gość skoro jest
z nią ,to widocznie jest od ciebie lepsza i bez sensu jest takie porównywanie.

Gość takie tam duperele nic więcej
masz prawo być rozżalona, zła.....to minie bo nic nie trwa wiecznie, miłość także :(

Gość chyba w snach
Dorosnij. Skasuj fb i po klopocie

ja się nie porównuje z nową dziewczyną mojego eksa, bo to bez sensu, po co...był ze mną a teraz jest z nią proste...skoro tak wybrał...to ja na to wpływu nie mam, swoje z nim przeszłam i wiecej nie chce...jaki był prostak taki pozostał, i ty też nie porównuj się absolutnie do nowej lasko swojego byłego, to naprawdę jest nie logiczne, a co do uczucia które nas dotyka po tym jak sie dowiemy o nowym związku czy slubie naszych partnerów czy partnerek jest naturalne...ja też sie dziwnie poczulam jak sie dowiedzialam o ślubie mojego eksa, bo niespodziewałam się że będzie to aż tak szybko...

Gość .wredna jędza
Mój ex nie jest wśród moich kumpli ani na facebooku, ani nigdzie indziej. Nawet nie wiem, czy kogoś ma, pewnie tak, bo trochę lat minęło. Jednak mam to w dupie - poukładałam sobie życie, idzie mi wszystko według planu i nie mam potrzeby dowiadywać się, co u niego.

"No moje dziecinne zachowanie też ale i jej że sie tak tym obnosi na tym facebooku " xxx Każdy człowiek ma prawo do obnoszenia się ze swoim szczęściem w sposób, jaki mu odpowiada. A ty... Jesteś po prostu zazdrosna.

Gość jjjjjjajajaja
Ona jest lepsza dla niego, ale Ty mozesz miec kogos lepszego od niego. Po prostu, nie pasowaliscie do siebie. Po co meczysz sie, sledzac bylego. Wykasuj go i zyj sobie spokojnie.

Gość tfutfutfu
szkoda czasu na tkie pierdoły jk śledzenie byłego...

Gość Kreatura;84
Dobrze że zakończył związek z tobą ,też bym nie chciał być z zakompleksioną brzydulą :classic_cool: skoro tak się z tym obnoszą to muszą się naprawdę kochać i w dupie maja innych!zazdrościsz? znajdź sobie też jakiegoś!!! no chyba że jesteś jedną z tych na krótka chwilę to nie ryzykuj już. zostań starą panną oby nie z dzieckiem bo w ogóle będziesz skończona :D

Gość nataliaw.
moj zwiazek rozpadł sie po dwóch latach bycia razem- przyczyna?- inna laska.tez sie z nia porównuje, niestety wypadam zdecydowanie gorzej. Niestety.

ale jaki sens jest porównywać się do obecnej laski swojego eksa???tylko niepotrzebnie się nakręcacie negatywnymi uczuciami do siebie...

Gość nataliaw.
no jasne ze nie ma sensu, ale i tak sie to robi, bo to silniejsze