Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulka pulka

dawcy

Polecane posty

Gość kulka pulka

oddawaliście kiedyś krew? Ja bym bardzo chciała ale trochę się boję. @ razy się przemogłam ale i tak mi nie pobrali. Pierwszym razem w liceum, bo byłam za szczupła, drugim razem nie pobrali mi bo miałam krytycznie niskie ciśnienie ;/ Myślę zeby sie wybrac jeszcze raz, ale chciałabym wiedziec dokładnie jak to wygląda :P Jak duża jest igła, ile to trwa, czy jest się osłabionym ?

Gość kulka pulka
mój chłopak oddawal sperme ale mu zabroniłam bo odzywcza jest i ja ja pije i twarz nia smaruje

wypelniasz ankiete (choroby, kiedy mialas okres, czy sa jakies przeciwskazania itp), pozniej robia badania czy mozesz oddac krew (zalezy od miejsca - albo pobieraja krew, albo tylko z palca, badaja cisnienie, albo tylko rozmowa z lekarzem). a samo pobranie trwa krtoko - zalezy jak gesta masz krew - im wiecej wody wypijesz tego dnia tym szybciej pojdzie. igla jest wieksza, niz przy badaniach, ale wkucie nie boli bardziej. podczas pobierania nic nie boli. pozniej tez nie. ja pozniej mam tylko takie dziwne uczucie w brzuchu, jakby pustki, niby glodu (moj brat tez tak samo ma). no i zjadam 2 czekolady, mimo, ze normalnie jej nie lubie. nie mam zadnego oslabienia