Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabela90

mały problem

Polecane posty

Gość izabela90

Witam wszystkich. Nigdy nie sadzilam ze bede korzystac z tego typu portali , ale chcialam sie poradzic. Otoz od jakiegos tygodnia strasznie boli mnie pecherz co chwile musze chodzic do toalety i strasznie mnie boli podczas oddawania moczu zaczelo sie w zasadzie od tego ze cala noc z moim narzeczonym uprawialismy naprawde ostry seks... Biore urofuraginum, bo slyszalam o jego skutecznosci no i na jeden dzien mi przeszlo a kolejnego dnia zaczelo sie to samo i to glownie dzien po seksie mnie tak strasznie boli. Czy ta infekcja czy nie wiem jak to nazwac moze miec cos wspolnego z tym ze spoznia mi sie okres o jakies 1,5 tygodnia? Chociaz czuje typowe dolegliwosci, ktore towarzysza miesiaczce tj. bol podbrzusza, bol piersi , ale ani widu, ani slychu. W poniedzialek planuje oddac mocz i chyba czas sie wybrac do ginekologa.

Gość xbdjeueeywty
Pokaż cycki szmato

Gość izabela90
bardzo ambitna odpowiedz na najwyzszym poziomie :)

Gość Adam z Bydgoszczy
Cześć, lubisz anal?

Gość takie moje zdanie jest
Ból pęcherza to raczej nie efekt ostrego seksu. Może przeziebienie pęcherza/dróg moczowych. Co do tego że spóźnia ci sie okres zrób test.

Gość uiytrcvbjhggh
Tak to jest jak się przyjmuje do pochwy brudne penisy

Gość Jastrzebianka8787
czas spedzony na opisanie problemu mogas poswiecic na zarejstrowanie sie wczoraj do lekarza ja radze isc do przychodni i nie leczyc sie na wlasna reke i przez spr srodki znajomych ... PS bo mozesz miec np zapalenie przydatkow mozesz miec cos uciska Ci pecherz lub jakies inne zaplenie ktore wlasnie powoduje oddawanie czesto moczu pozdrawiam i niezwlekaj