Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kesza

Czy znacie ŁADNE dziewczyny, które nie mają powodzenia?

Polecane posty

Gość gość
Nie

Gość gość
Nie znam takich, ładne są zajęte, same są : brzydule, otyłe, suchaki bez tyłka i biustu. To kafeteryjny mit: ładna ale sama w rzeczywistości nie występuje w przyrodzie. Nikt mi tego nie wmówi. Poza tym kobieta jest ładna jeśli tak twierdzą mężczyzni zdanie koleżanek, ciotek , znajomych , rodziny jest h..ja warte. Oni mówią tak aby jej nie było przykro i by nie zabijać w niej nadziei czy robić przykrości.

Gość gość
Powodzenie u mężczyzn jest właśnie wyznacznikiem atrakcyjności dziewczyny. Kobieta bez powodzenia zwyczajnie NIE JEST ładna. Nieważne co sama sobie myśli, co mówią ciotki i znajomi. Coś takiego jak ładna niemająca powodzenia nie istnieje.

Gość gość
Znam tylko takie ładne w sensie przeciętne, normalne dziewczyny bez poważnych wad, ale nie będące jakoś wyjątkowo śliczne, bo te śliczne zawsze są obskakiwane i w końcu któryś się jej zaczyna podobać. Ale jak już napisano słowo "ładne" może znaczyć bardzo wiele. Mam koleżankę, która nie wydaje mi się ładna, ale ma duże powodzenie wśród facetów. Znam też dziewczynę, którą uważam za bardzo ładną, a znajomy kiedyś powiedział, że jest brzydka i wygląda jak żaba.

Gość gość
No wiadomo że nie ma takiej co będzie się podobać WSZYSTKIM;) ale jak jakaś kobieta zupełnie nie ma powodzenia to raczej ładna nie jest:P

Gość gość
Jak ja nie raz słyszę jak kobiety nazywają "ładną" swoje koleżanki lub znajome to mnie nie raz śmiech ogarnia. Jak można tak mówić o "paszczakach" przecież to słowo "ładna" ma określone znaczenie, konotację nie można motyla nazywać gołębiem a orła bocianem.