Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amaaazing

Chce schudnąć 15 kg !!

Polecane posty

Gość Amaaazing

Hej:) mam do zrzucenia 15 kg do maja, ktoś chętny żeby się przyłączyć? ;)

Gość zuuska90
Ja chcę schudnąć tylko 5, ale chętnie się przyłączę, jaką dietę planujesz? ;)

Gość wikki 88
A ile ważysz? Bo ja 64 przy wzroście 162 cm, chciałabym zrzucić 6 kolo , jak mylisz wystarczy, żeby wyglądać szczupło?

Gość Amaaazing
Witaj zuuska90 :) cieszę się że dołączyłaś ;) myślałam żeby zjadać maksymalnie 800 kcal dziennie i ogólnie to zdrowo się odżywiać, dużo owoców, warzyw, jogurty, musli tak mniej więcej i oczywiście ćwiczenia :) a ty masz jakąś zaplanowaną?

Gość Amaaazing
Witaj Jagodzianka:) Witaj wiki 88 :) przy 161cm waże ok 70 kg ;/ nie wiem dokładnie myśle że wyglądała byś szczuplej ale nie wiem jaką masz budowe bo to o indywidualne cechy chodzi :0

Gość zuuska90
Ja od poniedzałku bylam na 1000 kcal,nie wytrzymalam i od piatku sie obzeram, juz mam na plusie 2kg. Nie mam pomysłu na dietę, od kilku miesięcy próbuję wrócic do swojej poprzedniej wagi, ale bezskutecznie. Myślę o dukanie albo 1000-1200 kcal. Zaczynam od jutra i nie wiem na którą sie zdecydowac.

Gość wikki 88
Według mnie najlepiej nic nie jeść po 18, no i odrzucić słodycze , sprawdzone na ,mnie działa.

Gość zuuska90
Ja nie dam rady nie jesc po 18, bo chodzę spać ok 2 w nocy, a głodna nie zasnę ;) Mam nadzieję,że wkoncu mi się uda, bo odchudzam się już ok 5 raz i nic z tego, a jak jest u Was z motywacją i jak radzicie sobie w chwilach słabosci?

alez mialam ciezka noc dzisiaj, nie jadlam nic przed spaniem, poszlam spac po wieczornej zmianie o 1 am i tylko lezalam i czekalam do rana na sniadanie, zwykle spie do 9, ale zerwalam sie juz o 6 zeby cos zjesc, poracha

Gość Amaaazing
miło że jest już was tyle :) obyśmy dały rade :)

Gość Amaaazing
Do zuuska90 : szczerze to myśle że 1200 jest dużo lepsza od dukana, dukan nie jest bezpieczny dla zdrowia takie moje zdanie Dziewczyny piszcie co codziennie zjadłyście :)

Gość HCG DIETA
a Ja mam 25 kg do redukcji :) , w sumie już 22 od dzisiaj :) , polecam dietkę na której sam jestem HCG + 500 :) , tu można o niej poczytać http://www.dietkahcg.pl/index.php?p=1_8_Dietka-hCG-500 dodatkowo jest informacja na temat Diety Grup Krwi :) .............

Gość zuuska90
Też sądze,że dukan nie jest zdrowy, ale boje sie,ze na 1000-1200 kcal znowu nie wytrzymam,a jak kolejny raz mi sie nie uda to chyba wpadne w depreche. Ciekawa ta dietea hcg, może gdybym miala wiecej do zrzucenia to bym sie nad nia zastanowila.

Gość Amaaazing
Do zuuska90 : z naszym wsparciem na pewno Ci się uda :) myślałaś już o jakiś ćwiczeniach? ;)

Gość zuuska90
Na wiosnę napewno zacznę biegać,ale nie mam pomysłu co teraz mogę w robic w domu, a Ty jakie ćwiczenia zamierzasz wykonywac?

skąd mam niby wytrzasnąc to HCG hihi? Zastrzyki?:o w zyciu!!! A krople gdzie, w aptece?:D ehhh dziwna ta dieta :P

troche to dziwne bo ty masz 174cm 77kg i rozmiar 44 a ja mam 90kg wzrost 160cm no może jakieś 163:P w dowodzie mam 165 :P a mam spodnie 44 rozmiar, płaszczyk tez mam rozmiar 44.. Troche to dziwne, nie masz mniejszego rozmiaru?

jestes szczuplejsza o 13kg i wyzsza o jakies hmmm 11cm?:) nie wiem ja mam spoty biust bo F może nim nadrabiam, ale dziwne to dla mnie jest że taka różnica a ten sam rozmiar

Gość Kaska Grubaśka
witam tez dołaczam , ja 3 dzien na diecie plus cwiczenia chodakowskiej. Musze schudnac bo zdrowie od tego zależy:( nie mam wyjścia

Gość weranika23
kurcze dołączam się do was, planowo miałam już zacząć od zeszłego tygodnia moje odchudzanie, ale tłusty czwartek, ostatki w sobotę i teraz znowu we wtorek i przeciągnęło się. jestem zła jak osa, bo kupiłam sobie olejek z guam na www.ciao.pl, zaczęłam się nim ładnie smarować, mój facet nawet obiecał, że będzie mi masaże wyszczuplające robił- ale póki co to jego masaże wiecie czym się kończą;) i cholera jasna wydałam stówkę, a wpierdzielam na maksa dalej. ja już nie wiem jak się zmotywować i wytrwać, bo doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że nawet jak kupię żel z platyny za 10 tys zł to jak nie ograniczę jedzenia to mi nie pomoże.

Gość Zrzuć brzuch
Zajrzyj na bloga o diecie i ćwiczeniach http://zrzucbrzuch.blogspot.com/ znajdziesz tam wiele ciekawych informacji, zdjęcia , filmy , przepisy potraw. Na prawdę warto.

Gość pooolitechnika
przestańcie liczyć kcal tylko się ruszajcie!!! stepper/rowerek/stepy/seks!!

Gość Kaska Grubaśka
dokładnie nie ma co liczyc kalorii .. tylko cwiczenia i mmniej jedzenia ja postanowiłam nie jesc słodyczy makaronów ziemniaków i chleba. Kpiłam troche kasz, mace a poza tym cwicze z chodakowska - pojawiał sie w programi i znalazłam ja na youtube daje wycisk na tych cwiczeniach.

Gość yerbomaniaczka
MÓJ SPOSÓB NA MAŁY APETYT ! Polecam Yerba Mate, która pomogła mi zapanować nad apetytem i wreszcie jem tyle, ile potrzebuje mój organizm, a nie tyle, ile łakną moje zachcianki :) Yerba : -hamuje apetyt, -daje uczucie sytości w żołądku, -przyspiesza przemianę materii -oczyszcza z toksyn -ma mnóstwo witamin (włosy, cera, skóra i paznokcie bedą wdzięczne za taki zestaw;) -pobudza lepiej niż kawa (idealna do nauki!) -i wiele wiele innych ...(możecie o tym poczytać na blogu-link niżej) Pijąc Yerbę łatwiej wytrzymamy na diecie- ba, nawet nie zauważymy, że na niej jesteśmy, bo zwyczajnie nie będziemy głodni ;) do tego pobudza lepiej niż kawa, więc jest świetna do nauki ;) Energia, odchudzanie, koncentracja, mnóstwo witamin, magnez, żelazo, potas... Polecam ;) Z autopsji mogę potwierdzić, że faktycznie nie chce się jeść. Schudłam mimo woli, bo pijąc Yerbę, mój żołądek nie domaga się jedzenia zbyt często ;) A kawa już dawno poszła w odstawkę ;) Więcej info o Yerbie przeczytacie na tym blogu ( ma tyle właściwości, że nie dałabym rady tu wszystkiego napisać ;) ) :http://yerbomaniaczka.blog.pl/