Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola optymistkaaaaaaaaaaaaaa

Zalety bycia brzydkim, na poprawe humoru w ten weekend

Polecane posty

sa sprawy ktore sa w 100% zle, ale i takie z ktorych mozna wyciagac pozytywy oto zalety bycia brzydkim 1.nie czujesz uplywajacego czasu, jestes tak samo brzydki w wieku 20 i 50 lat 2.nie masz falszywych przyjaciol 3.zaden atrakcyjny sie toba nie zainteresuje zeby za kilka lat rzucic dla mlodszej i piekniejszej, masz lampke w glowie ktora sie zapala i ostrzega, ze przeciez nikt cie nie zechce, wiec ma nieczyste zamiary 4.nikt nie powie ze stanowisko masz zalatwione przez lozko, wrecz przeciwnie, zaufaja twojemu intelektowi i zdolnosciom 5.jestes niewidzialna, mozesz zaszyc sie spokojnie w pubie nad drinkiem i delektowac muzyka i atmosfera, w wieku 50 lat pomykac na rolkach i wyskoczyc do sklepu w pizamie 6.mozesz do woli eksperymentowac ze swoim cialem, kolczyki, tatuaze, dredy, kolory wlosow, nie boj sie, nic nie zepsujesz 7.A TO NAJWAZNIEJSZE, na pytanie czemu nie masz chlopaka, meza, faceta itp. odpowiedz bo ktozby chcial takiego paszteta, i temat skonczony, nie ma presji czemu sama idziesz na koncert, do klubu, na spacer, na plaze, do kina-bo z takim pasztetem wstyd sie pokazac dlaczego nie masz dzieci-bo by byly takie brzydkie jak ja, a poza tym nie ma chetnego na zapylenie

Gość happyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
No men, no cry

Gość prawiczek na dachu 6
8. Oszczędnosc kasy. Nie kupujesz czesto ciuchow nie stroisz sie, nie chodzisz na imprezy, do kina bo nie masz po co i z kim.

Gość mozna uzyc brzydoty jako
pretekstu do wielu niewygodnych spraw, wlasnie to z tym rodzeniem dzieci jak najbardziej, nie mam ochoty na to, ale nie powiem oczywiscie, zwale na wyglad

Gość tez brzydka yestem
Zalety te co wyzej, jesli jestes w czyms dobra ludzie doceniają twoją praca, ciebie ...a nie wyglad. Minus taki, ze wiele zawodow jest dla ciebie niedostepnych

lepiej nie brac zycia w swe rece,bo uuu jeszcze by mozna sukces odniesc nawet na tym polu,tja, co kto woli

No akurat przy byciu modelką to bym się nie upierała. Ale największym plusem jest to, że ładne koleżanki muszą sie z idiotami użerać. Nas zawód miłosny nie spotka. Chyba że która jest bogata albo tak głupia żeby się zakochać bez wzajemności.

dokladnie, ja sobie zyje spokojnie bez wzlotow i upadkow a ladna i duzo mlodsza kolezanka co jakis czas placze albo sie martwi przez jakiegos barana, jeden z nich fajny jako kolega z pracy ale dran jako jej facet

Gość asdfghfdsa
mniejsze ryzyko gwałtu :classic_cool:

Gość asdfghfdsa
"A TO NAJWAZNIEJSZE, na pytanie czemu nie masz chlopaka, meza, faceta itp. odpowiedz bo ktozby chcial takiego paszteta, i temat skonczony, nie ma presji" - haha powiedz tak np. mojemu ojcu, to się dowiesz, że dla niego charakter zawsze był najważniejszy u kobiet i dla innych mężczyzn też, więc jaki koniec tematu?

Gość asdfghfdsa
"czemu sama idziesz na koncert, do klubu, na spacer, na plaze, do kina-bo z takim pasztetem wstyd sie pokazac" To ci powiedzą żebyś zmieniła znajomych, bo tylko idiota się czegoś takiego wstydzi. "dlaczego nie masz dzieci-bo by byly takie brzydkie jak ja, a poza tym nie ma chetnego na zapylenie" To ci powiedzą, że nawet życie będąc brzydkim jest piękne i warte przeżycia, albo, że wcale nie jesteś brzydka

Gość asdfghfdsa
ad 1. To, że jesteś brzydki w wieku lat 20 nie znaczy, że w wieku 50 nie będziesz jeszcze brzydszy, bo będziesz ad 5. Nie jesteś niewidzialna, bo zwracasz uwagę swoją brzydotą ad 6. To, że jesteś brzydka, nie znaczy, że nie możesz być jeszcze brzydsza

Gość Antoś z Bullerbyn
pierdolita bzdury, wymyślcie temat o głupocie

Gość ja nigdy nie byłam ładna
grubo poniżej przecietnej, ale jako osoba 40+ jestem jeszcze brzydsza. Do krzywych zębów doszedł jeszcze ich żółty kolor, krzywy nos z wiekiem jeszcze bardziej się wykrzywił, wąskie usta się zapadły po jednej stronie, młodzieńcze piegi zamieniły się w plamy, mam gęstsze owłosienie nóg i pachwin, opadają mi mocna powieki jak 70-latce, mam zwis pośladków, wcześniej kragłą brzoskwinkę... i tak mogłabym wymieniać i wymiwniać

Gość facet niezbyt przystojny
Oszczędność pieniędzy.Jak wychodzę z kumplami to płacę tylko za siebie a jakbym wychodził z kobietą to musiałbym jej postawić a to drinka za 15 złotych a to obiad za 20 do tego dochodzą prezenty na urodziny,dzień kobiet,walentynki itp.

Gość twoje zycie jest
bardziej przewidywalne, a teraz komentarze do komentarzy nawet jesli sie z wiekiem bardziej brzydnie, to serce nie boli tak jak ladnej osobie ze szczescie sie skonczylo, po prstu nic sie nie traci asdfghfdsa , gratuluje ojca, chyba jedyny przyzwoity facet na tym swiecie a co do dzieci, to urode sie dziedziczy, wiec jesli brzydalka nie chce rodzic bo nie lubi dzieci i woli psy oraz podroze, moze powiedziec szkalujacemu ja spoleczenstwu ze nie chce aby jej corka cierpiala jak ona, prawda ze urode moze miec po ojcu, ale ktory normalny przystojniak zainteresuje sie brzydalkom

Gość bla bla i już
Nie wiem, jak to jest z kobietami, ale brzydcy faceci są zazwyczaj lepszymi kochankami. Bo przystojnym dziewczyny same rzucają się na szyję, więc nigdy nie muszą się o kobiece względy starać. ;)

Gość z brzydkimi dyskutuja
a ladnym sie patrza w dekolt.wolicie byc na wyzszym czy nizszym poziomie?

Gość nic nie musze
do pracy ubiore byle co byle czyste, nie patrzac na marke ani czy dobrane do figury,a ladna codziennie rano o 4 sie zrywa aby umyc glowe, ulozyc na prostownicy, wytapirowac, potem staranny makijaz , a jak wyskoczy pryszcz to caly zaklad o tym mowi jak sie ladny wypierdoli na schodach to glosno przez tydzien, a jak brzydki, to poosmieja sie i za 5 min nikt nie pamieta

Gość afterunsllepynightmer
właśnie, przewidywalność wiesz ze idac do baru, knajpy napijesz sie\ zjesz nikt cie nie zaczepi. Na imprezie wiesz,ze nikogo nie spotkasz. Nikt nigdy nie napisze do ciebie na fb czy innym portalu społecznościowym, nie zagai na ulicy. Ludzie maja mnie w dupie ja mam ich robiąc co mi się podoba. I tak wiem co o mnie mysla wiec nie zabiegam o ich sympatie i jestem soba.

Gość Chcę ciebie natychmiast poznać
..wesoła optymistko.......proszę o jakąś odpowiedż

w zasadzie to tutaj mam na czarno nicka (nawet kilka), ale tak mozna bardziej na luzie bedac ladnym czlowiek opiera czesto na tym swoje relacje z ludzmi i nawet sposob zycia, ladnemu duzo rzeczy nie wypada i budzi niesmak u spoleczenstwa (heheh, 30 km odrapanym rowerem na plaze, a tam samotne sluchanie muzyki, moczenie nog w morzu, obzeranie sie domowym ciastem, czyz ladna kobieta przy czyms takim by nie powodowala co najmniej zdziwienia?a ja w zyciu z tego bym nie zrezygnowala)

Gość święta prawda :)
Akurat nr 5 trochę brzydalom zazdroszczę. Chciałabym móc gdzieś się zaszyć jak nie mam humoru bez możliwości bycia zaczepioną. Niestety zaraz się znajduje ktoś kto szuka towarzystwa i za chwile jest "co taka ładna dziewczyna robi sama". Na imprezę jak nie zabiorę kolegów, to albo ktoś się przykleja na parkiecie albo zagaduje przy barze. Mam ochotę przykleić sobie na czole kartkę "nawet nie podchodź". Właśnie skończyłam związek i chcę być zostawiona w świętym spokoju. Echh...

Gość Chcę ciebie natychmiast poznać
...wesoła .....proszę zajrzyj na Romans emocjonalny.? :)