Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to ostatni niedziel

eh, smutno mi

Polecane posty

Tak przeglądam sobie swój plik, w którym mam kilka zapisanych, ale chyba nic w tej tematyce. Bo ja mam raczej takie poczucie humoru: Dwie sąsiadki: -Jak tam pani dzieci. -Córka wyszła za mąż, dobrze nawet trafiła. Chłop pomaga jej sprzątać, myje okna. Obiad ugotuje. Zadowolona jest. No ale syn, źle trafił. Zołza jedna. Karze mu sprzątać, myć okna i nawet obiad gotować. Albo: Drze się żona na męża: - JAK PRZYCODZISZ DO DOMU TO NOGI WYTRZYJ! - Mogę nie przychodzić... Albo: Jak sprawić, by murarz zapłakał? Zabić mu żonę i dzieci.

Co mówi Batman do Robina, żeby ten wsiadł do Batmobilu? Wsiadaj do Batmobilu, Robinie xxxx Facet spaceruje po Central Parku w Nowym Jorku. Nagle spostrzega pit bulla atakującego małą dziewczynkę. Biegnie co sił do psa, walczy z bestią. Po kilku minutach pies leży pokonany, a dziewczynka jest już bezpieczna. Wtedy podchodzi policjant obserwujący zajście i mówi: - Jest pan bohaterem, już widzę tytuły jutrzejszych dzienników: "bohaterski nowojorczyk ocalił dziewczynkę". - Ale ja nie jestem z Nowego Jorku - odpowiada mężczyzna. - Wiec napiszą "bohaterski Amerykanin ocalił dziewczynkę". - Niestety, nie jestem Amerykaninem - odpowiada smutnym głosem mężczyzna. - A skąd przybywasz? - pyta policjant. - Jestem Pakistańczykiem. Nazajutrz nowojorskie gazety napisały: " Islamski ekstremista zamordował amerykańskiego psa".

Seryjny morderca ciągnie kobietę do lasu. Kobieta krzyczy przerażona: - Ale ponuro i ciemno w tym lesie. Bardzo się boję! Na to morderca: - No, a ja co mam powiedzieć? Będę wracał sam...

Gość fhfgdhrt
Ile masz lat, niedziel?

Bo to jest piękny czarny humor, który nie jest dla każdego. Pamiętam, jak kiedyś opowiedziałam jakiś czarny kawał, to ich reakcja była dla mnie zabawniejsza od kawału.

Taką dosyć bardzo kwaśną :D No może nie aż bardzo, ale bardziej niż inni i jak wkroję plaster cytryny (wcale nie cieniutki) to go jeszcze wyciskam w tym kubku. No i cukru to dwie nie całe łyżeczki, a nie czubate, takze cukrem nie zabijam smaku cytryny :D