Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sroka bez lewego oka

Mam do Was pytanie

Polecane posty

Jesteście szczęśliwi? Zadowoleni z siebie? Czujecie się spełnieni? Od lat leczę się na depresje i jestem już zmęczona. Nigdy nie czułam się szczęśliwa, zadowolona z siebie. Może to tylko moja fanaberia i wszyscy cierpimy..? :o Jest tu ktoś kto z czystym sumieniem może powiedzieć że mu dobrze?

Gość senny kot
Tak jestem nieziemsko szczęśliwa teraz - taki życiowy orgazm, normalni ludzie nigdy nie doświadczą takiego cudownego, wręcz mistycznego uczucia - niestety, kiedy przyjdzie za kilka tygodni II faza dołu i melancholii w moim zaburzeniu, będe najbardziej nieszczęśliwa na świecie 🖐️

Gość Moim zdaniem to naprawdę
wiele osób jest mimo wszystko szczęśliwych. Ja nie. Dodatkowo świat według mnie jakby dążył do upadku, nawet jednego normalnego człowieka nie ma i to jeszcze bardziej dobija w tym wszystkim. Rozumiem Cię. Wkurzają mnie ludzie szczęsliwi bo przynajmniej Ci których znam są źli i puści więc łatwo im się cieszyć z byle czego. Diabły.

Ja bym czasami chciała być tępa i pusta :o Chyba jestem zbyt wrażliwa żeby normalnie funkcjonować.. Tak bym chciała przez chwilę nie cierpieć, nie potrafię sobie nawet wyobrazić jak to jest :o