Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka212

Suknie ślubne w większych rozmiarach- kraków

Polecane posty

Gość myszka212

Hej. czy wie ktoś może czy w jakiś salonach sukni ślubnych w Krakowie można przymierzyć większą suknie niż w rozmiarze 42?

Gość suknie suknie suknie
wiesz co, ja wlasnie w tym tygodniu biegalam za suknia po krakowie. wszedzie maja 38 do mierzenia. ALE! ja nosze 42, w porywach 44. i panie zapinaly mnie w tych sukniach na ile sie dalo, i niektore nawet takie niedobrane, z miseczkami na biust za malymi lezaly dobrze albo lezaly okropnie wiec widzisz od razu co ci bedzie pasowalo i co zamowic w swoim rozmiarze. wiec tym sie nie martw i idz do wszystkich salonow, ktore cie interesuja- A przy okazji. naczytalam sie opinii o paniach w salonach, ze czesto niemile - nic takiego mnie nie spotkalo. wszystkie byly super mile a bylam bez umowionych spotkan.wiec sie nic nie martwcie. od niektorych pan to az szkoda mi bylo, ze nie kupie sukni (cymbeline krakow i kilka innych) ale no niestety nie lezaly.

Gość myszka212
ja mam niestety 46 rozmiar ;(

Gość suknie suknie suknie
ale naprawde nie martw sie. 46 i 44 to wlasciwie to samo. nie boj sie i nie wstydz, pytaj o rady, idz do normalnych salonow, panie naprawde pomagaja, dobieraja, i radza, niektore od pierwszego rzutu oka widza w czym by ci bylo dobrze. poradza jak ukryc plecy i jak ramiona. Powiem ci, ze jestem mile zaskoczona, bo tez sie balam i niepwenie wchodzilam do salonow, ale bylam traktowana zupelnie jak kazda sliczna i chuda panna mloda!

Gość gość
O ile się nie myle to większe rozmiary bez problemu sa dostępne w Karinie i Maii w Pasażu Weneckim na Długiej w Krakowie.

Gość gość
Ja mam rozmiar 44 i swoją suknie zamówiłam w Krakowie :) w salonie Evity. To jest w sumie jedyny salon w którym zostałam mimo mojego rozmiaru obsłużona jak normalny człowiek i dodatkowo Panie są na tyle przygotowane że mają większy rozmiar z każdego fasonu! Nie powiem jak w innych salonach traktują ludzi którzy nie mieszczą się w "standardach"! Evitę polecam z czystym sumieniem!

Gość gość
popieram #sukniesukniesuknie. Wystarczy trafić na dobry salon i bez żadnych problemów Panie Ci pomogą. Jeśli spotkasz się ze złym nastawieniem, to ich strata- tracą klientów na własne życzenie! A na prawdę można trafić na konkretny salon gdzie pracują ludzie którzy dość że lubią to co robią to jeszcze się na tym znają i chcą szczerze pomóc :)