Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A Curious Thing__

Przyjaciel i chłopak nie lubią się

Polecane posty

Gość A Curious Thing__

Są mi obydwoje bliscy, ale te ich wzajemne "uprzejmości'... Dlaczego muszę wybierać między nimi?

nie wybieraj, i jeden i drugi ma uszanowac fakt bytnosci i tego i tego, proste,a jesli nie,to chyba ich uczucie do ciebie nie jest warte wiele. Prawdziwy przyjaciel nie karze wybierac nigdy, kochajacy facet tak samo nie bedzie cie o takie cos prosil. maja uszanowac twe wybory i tyle, jedyne co mozesz zrobic,to mowic im nawzajem o nich dobrze,tyle

Gość A Curious Thing__
Mój przyjaciel ma nieładny zwyczaj pomniejszania czyjejś wartości w oczach innych. Dlatego też non stop krytykuje mojego wybranka, stwierdzając, że jest niezaradny życiowo, nic w życiu nie osiągnął i ogólnie nie jest w moim typie. Chłopak początkowo nic nie miał do Konrada, ale gdy ten stał się arogancki w jego stosunku, trudno żeby stał spokojnie i dał się obrażać.

Gość angusia
Moi też się nie lubią bo mój narzeczony jest strasznie zazdrosny o mojego kumpla ale czasami muszą wytrzymać w swoim towarzystwie

Gość jeden-cztery
albo przyjaciel ma racje albo po prostu z jego strony to cos wiecej niz przyjazn :-)

Raczej to drugie. Nie ma przyjaźni między kobietą i mężczyzną. Jest tylko tchórz i panna zaślepiona w swym egocentryzmie.

Gość dla mnie to proste ..
chłopak boi sie ze z przyjaźni zrodzi sie cos wiecej wcale jednak tak nie musi byc